Biscuiții cu nucă de cocos prăjită sunt un desert care servește 30. Pentru 25 de cenți per porție , această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 195 de calorii , 3 g de proteine și 12 g de grăsimi . Un amestec de nucă de cocos, bicarbonat de sodiu, zahăr brun și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de minute . Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 13% . Acest scor nu este atât de grozav. Dacă îți place această rețetă, s-ar putea să-ți placă și rețete precum Biscuiți cu nucă de cocos prăjită , Pâine cu banane cu nucă de cocos prăjită cu glazură de nucă de cocos prăjită și vanilie și Biscuiți toffee cu nucă de cocos prăjită .
Instrucțiuni
1
Într-un bol, cremă untul, scurtarea și zaharurile până devin pufoase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Nucă De Cocos Fulgi, Prăjită
6 Coaste De Porc Sau Cotlete De Porc Cu Os (8 Uncii Fiecare)
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Adăugați ouăle și vanilia; bate bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Miere De Citrice
2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
3
Combinați făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea; se adaugă treptat la amestecul de smântână. Încorporați ovăz, nucă de cocos și nuci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Despre Zahărul De Cofetari
Stropi în Formă De Inimă
Lorann Bucătărie Profesională®
Măsline Verzi Cu Pimiento, Aproximativ 16 Măsline Mari
Cești De Mărimea Unei Gustări Piersici
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
4
Puneți cu linguri pe foi de copt unse.
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
5
Coaceți la 375° timp de 10-11 minute sau până când se rumenesc. Se răcește 2-3 minute înainte de a se scoate pe un grătar.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Vin De Porto, Moscato Dasti
Cremă de Sherry, vin de porto și Moscato d'Asti sunt alegerile mele de top pentru desert. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. Ai putea încerca NV Solera Cream Sherry. Recenzorilor le place destul de mult, cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
NV Solera Cremă Sherry
Solera Crem Sherry are o nuanță de chihlimbar strălucitor și o nuanță profundă de cupru. Cu arome de butterscotch și nuci pecan, aromele de nuci sărate dulci și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un gust rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un final lung și aromat.