Bacon și Kale Adobo
Bacon și Kale Adobo este un fără gluten și fără lactate garnitură. Pentru $1.38 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 252 calorii, 11g de proteine, și 18g de grăsime. Această rețetă servește 4. Un amestec de varză, frunze de dafin, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Cu o lingură scor de 73%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Adobo Ranch Bacon Dip, Pui Adobo cu slănină și frunze de dafin, și Slănină slabă în Adobo de zahăr cu ardei iute și pâine brună pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într - un 4-la 5-qt. se toacă la foc mediu, se gătește slănina, amestecând, până când este crocantă, 8 până la 10 minute.
Se toarnă slănină și grăsime printr-o strecurătoare fină într-un bol. Întoarceți 5 linguri. grăsime la tigaie; aruncați restul.
Adăugați ceapa, usturoiul și frunzele de dafin și gătiți la foc mediu-mare, amestecând des, până când ceapa devine aurie palidă, 5 minute. Aruncați în kale; gatiti, amestecand, pana se ofileste.
Adăugați 1 cană de apă, jumătate de slănină, 2 lingurițe. fiecare sos de soia și oțet de nucă de cocos, piper și chile. Fierbeti la foc mic, acoperit, adaugand apa daca tigaia se usuca, pana cand varza este foarte frageda, 60 de minute.
Adăugați soia și oțetul după gust.
Se servește presărat cu slănină rămasă.