Dacă doriți să adăugați mai multe rețete fără lactate în cutia de rețete, Miel cu măsline: Agnello alle Olive ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Pentru 3,72 USD per porție , această rețetă acoperă 35% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. O porție conține 606 calorii , 48 g de proteine și 40 g de grăsimi . De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute . 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Vă este adus de Foodnetwork. Dacă aveți la îndemână suc de lămâie, aripioare de pui, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Funcționează bine ca fel principal. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 69% . Acest scor este solid. Rețete similare suntPaste cu sos de măsline negre: Stringozzi Alle Olive , Coșuri de miel cu anghinare și măsline: Stinci di Agnelli con Carciofi e Olive , și Coaste de miel la grătar (agnello A Scottadito) .
Instrucțiuni
1
Pudrați carnea cu făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lorann Bucătărie Profesională®
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
2
Încinge uleiul de măsline la foc mare într-un cuptor olandez și adaugă carnea pentru a se prăji pe toate părțile. Se condimentează carnea cu sare și piper, se umezește cu zeama de lămâie și 1/2 cană de bulion. Acoperiți și fierbeți 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
1 şalotă, Rasă Sau Tocată
2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete
1 Lingură Plină De Piper Alb
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
1 Kilogram Pulpe De Pui
3
Adăugați măslinele fără sâmburi, jumătate din oregano, fulgii de chile și bulionul rămas. Acoperiți și fierbeți încă o oră și jumătate, până când carnea devine fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline Plus 3 Până La 4 Linguri
Conserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Cutie De Fasole Prajita Si Ardei Iute Verzi
1 Lingură Plină De Piper Alb
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
4
Se servesc feliate cu sucul de tigaie stropit peste si maslinele ramase in lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Fasole Prajita Si Ardei Iute Verzi
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Caju Crude (opțional)
5
Presărați oregano rămas peste fiecare felie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
6
Într-o cratiță mare, cu fundul greu, încălziți uleiul la foc mare până se afumă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
7
Adăugați toate părțile de pui și rumeniți peste tot, amestecând pentru a nu se arde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De Cannelloni
8
Scoateți puiul și rezervați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre De Zăpadă, Dezghețată
9
Adăugați morcovii, ceapa și țelina în oală și gătiți până când se înmoaie și se rumenesc. Întoarceți puiul în oală și adăugați 3 litri de apă, pasta de roșii, boabe de piper și pătrunjel. Amestecați cu o lingură de lemn pentru a îndepărta bucățile rumenite de pui și legume de pe fundul tigaii. Aduceți aproape la fierbere, apoi reduceți focul și fierbeți la foc mic până când scade la jumătate, aproximativ 2 ore, degresând ocazional excesul de grăsime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Mazăre De Zăpadă, Dezghețată
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
Ciorchine De țelină, Feliată (aproximativ
20 De Felii Subțiri De Dovlecel
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
1/4 Cană Caju Crude (opțional)
6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii
10
Se ia de pe foc, se strecoară și se apasă solidele cu fundul unui oală pentru a extrage toate lichidele. Se amestecă bulionul pentru a facilita răcirea și se pune deoparte. Dați stocul la frigider în recipiente mici până la o săptămână sau congelați până la o lună.