Ochi de coaste cu brânză de capră, muștar de miere de lămâie Meyer și năsturel

Ochi de coaste cu brânză de capră, muștar de miere de lămâie Meyer și năsturel
Rib ochii cu brânză de capră, Meyer lămâie-miere muștar și Nasturel ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten servește 4 și costă $ 8.78 pe portie. O porție conține 1007 calorii, 61G de proteine, și 70g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, năsturel, fripturi pentru ochi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până miere ai putea urma acest curs principal cu Miere De Turtă Dulce ca desert. 11 persoane au fost impresionate de această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 84%, acest fel de mâncare este extraordinar. Încercați E Timpul Pentru Friptură! Ribeye Cu Brânză De Capră Și Muștar De Miere De Lămâie Meyer, Plăcintă Cu Brânză De Capră Cu Rozmarin Și Lămâie Meyer, și Pizza Quinoa cu lămâie Meyer, brânză de capră și busuioc pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Scoateți fripturile din frigider cu 30 de minute înainte de gătit și lăsați să stea la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De GrăsimeFriptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De Grăsime
3
Preîncălziți grătarul pentru căldură directă și indirectă ridicată.
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
4
Bateți împreună mierea, muștarul Dijon, muștarul din cereale integrale și sucul de lămâie într-un bol mic și lăsați să stea la temperatura camerei cel puțin 30 de minute pentru a permite aromelor să se contopească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mustar De Cereale IntegraleMustar De Cereale Integrale
Pulpă De Miel, Cu OsPulpă De Miel, Cu Os
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
5
Se amestecă împreună brânza, ierburile și uleiul de măsline într-un bol până se combină și se condimentează cu sare și piper. La frigider până când este gata de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
1/2 Kilogram De Fasole Garbanzo, înmuiată și Gătită (rezervat 1/3 Cană Lichid De Gătit)1/2 Kilogram De Fasole Garbanzo, înmuiată și Gătită (rezervat 1/3 Cană Lichid De Gătit)
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
6
Ungeți fripturile cu ulei de canola și presărați liberal cu sare și piper. Grătați la foc direct până se carbonizează ușor, aproximativ 5 minute. Întoarceți fripturile și îndepărtați-le de cărbuni, închideți capacul și grătarul până când un termometru citit instantaneu introdus în centru înregistrează 135 de grade F, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Chorizo Mexican (aproximativ 2 Link-uri)Chorizo Mexican (aproximativ 2 Link-uri)
Friptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De GrăsimeFriptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De Grăsime
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
7
Scoateți de pe grătar la o placă de tăiere.
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
8
Acoperiți fripturile cu brânza de capră și stropiți cu vinetă. Împrăștiați năsturelul peste vârfuri, apoi terminați cu o picătură bună de ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză De CaprăBrânză De Capră
VinetăVinetă
Nu Dintr-o Grădină LocalăNu Dintr-o Grădină Locală
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Friptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De GrăsimeFriptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De Grăsime
9
Încingeți platoul cu jumătățile de lămâie la grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De La LamaieCoji De La Lamaie

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau medii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Ai putea încerca Nickel & Nickel Harris Vineyard Merlot. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 40 de dolari pe sticlă.
Nickel & Nickel Harris Vineyard Merlot
Nickel & Nickel Harris Vineyard Merlot
Fructe roșii strălucitoare, afine confiate, prune Santa Rosa și arome de mentol se amestecă împreună pentru a intoxica nasul, pe măsură ce Harris Vineyard Merlot 2016 se scurge din sticlă. Pe gust, o intrare suculentă și fructată este susținută de taninuri masticabile și o aciditate echilibrantă, creând straturi luxuriante care acoperă limba și produc un finisaj moale și elegant.
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții4
Scor De Sănătate26
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista