Legume prăjite cu gălbenușuri de ou de rață sărate
Legumele prăjite cu gălbenușuri de ou de rață sărate sunt un fără gluten, fără lactate și vegetarian garnitură. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 10g de proteine, 21g de grăsime, și un total de 250 de calorii. Pentru 88 cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Un amestec de dovlecei, ulei de gătit, gălbenușuri de ou de rață și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Biscuiți Cu Gălbenușuri De Ou Sărate, Se amestecă legumele de rață și de iarnă, și Chile Prăjită-Rață Cu Usturoi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați dovleceii în felii groase de 1/4 inch. Cu o furculiță, zdrobiți gălbenușurile de ou.
Încălziți un wok la foc mediu.
Adăugați o linguriță de ulei și amestecați dovleceii până se rumenesc ușor, aproximativ 3 minute; adăugați sarea după gust.
Scoateți și puneți deoparte.
Îndreptați wok-ul la foc mediu.
Adăugați încă o linguriță de ulei și prăjiți porumbul până când boabele sunt ușor carbonizate, 3-4 minute.
Scoateți și puneți deoparte.
Păstrați wok - ul la foc mediu.
Adăugați uleiul rămas și gălbenușurile de ou și amestecați timp de aproximativ 20 de secunde. Gălbenușurile de ou vor deveni spumoase. Întoarceți porumbul și dovlecelul în wok și amestecați până când porumbul și dovlecelul sunt acoperite cu sosul de gălbenuș de ou.
Se servește cald sau rece.