Amestec De Squash De Vară

Amestec De Squash De Vară
Summer Squash Medley ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 2. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 117 calorii, 3G de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Pentru 86 cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Dacă aveți la îndemână zahăr brun, unt, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor este destul de rău. Încercați Amestec De Squash De Vară, Amestec De Squash De Vară, și Amestec de fructe de vară pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mică, sotati dovleceii galbeni, dovleceii și ceapa în unt până când sunt fragede; adăugați ingredientele rămase. Gatiti si amestecati pana cand legumele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Fructe GalbenSuc De Fructe Galben
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
La 3 Dovlecei Medii, Rasi Grosier (aproximativLa 3 Dovlecei Medii, Rasi Grosier (aproximativ
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
DificultateUșor
Gata În20 m.
Porții2
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista