Super Rulouri De Cină
Super Cina Rolls este un vegetarian rețetă cu 20 de porții. Pentru 23 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 261 calorii, 7g de proteine, și 7g de grăsime. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați sare, ouă, zahăr și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 22%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Rulouri lipicioase de dovleac cu nuci de Caramel cu rulouri de cină King ' s Hawaiian Circulatory # KHHolidayRollCall, Paste Lasagna Vegane Super Cheesy (Cină Cu O Oală!), și Cina mea Super-simplă, fără eșec: salate de Hamburger pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați 2 căni de făină, zahăr, sare și drojdie într-un bol mare de amestecare; se amestecă bine.
Combinați laptele și untul într-o cratiță; se încălzește până se topește untul, amestecând ocazional. Se răcește la 120 la 13
Adăugați treptat amestecul lichid în amestecul de făină, bătând bine la viteza mică a unui mixer electric. Bateți încă 2 minute la viteză medie.
Adăugați ouă și 3/4 cană de făină, bătând 2 minute la viteză medie. Amestecați treptat suficient din restul de 4 1/2 căni de făină pentru a face un aluat moale.
Presărați 1 lingură de făină uniform pe suprafața de lucru. Întoarceți aluatul pe suprafața făinoasă și frământați până când este neted și elastic (aproximativ 8 până la 10 minute).
Așezați aluatul într-un castron mare bine uns, întorcându-l spre unsoare. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald (85), fără curenți, 45 de minute sau până când se dublează în vrac.
Puneți aluatul în jos; împărțiți în jumătate. Împărțiți fiecare jumătate în 11 porții egale; formați fiecare porție într-o minge.
Așezați la cel puțin 1 inch distanță pe foi mari de copt unse.
Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald, fără curenți de aer, 30 de minute sau până când se dublează în vrac.
Coaceți la 325 timp de 18 până la 20 de minute sau până se rumenesc ușor.
Scoateți rulourile de pe foile de copt; lăsați să se răcească pe rafturile de sârmă.