Anghinare și spanac gratinat
Anghinarea și spanacul gratinat ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană are 101 calorii, 4G de proteine, și 8g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Pentru 63 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână brânză elvețiană, semințe de coriandru, busuioc și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 87%, ceea ce este excelent. Rețete similare includ Anghinare Gratinate, Baie slabă de spanac cu anghinare, și Salată de spanac cu mere și anghinare.
Instrucțiuni
Clătiți și scurgeți anghinarea proaspătă. Tăiați frunzele chiar deasupra fundului de anghinare. Aruncați frunzele sau salvați pentru a găti separat.
Într - o tigaie de 3 până la 4 litri la foc mare, aduceți 1 1/2 litri de apă, cimbru, coriandru, busuioc și boabe de piper la fierbere.
Adăugați fundurile proaspete de anghinare, acoperiți, reduceți focul și fierbeți până când fundul este fraged când este străpuns, aproximativ 30 de minute. (Sau adăugați inimi de anghinare congelate și fierbeți până se decongelează și se condimentează, aproximativ 10 minute.)
Scurgeți anghinare. Tăiați fibrele grosiere din Fundul de anghinare, rupeți frunzele rămase și scoateți și aruncați centrele neclare.
Așezați anghinare într - o caserolă superficială de 8 sau 9 inci; întoarceți partea inferioară a cupei în sus. Acoperiți anghinarea cu umplutură de spanac și presărați cu brânză.
Coaceți într-un cuptor de 350 până când brânza se rumeneste ușor, aproximativ 35 de minute (45 de minute dacă este răcită).