Sirop de căpșuni de casă

Sirop de căpșuni de casă
Sirop de căpșuni de casă ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de aperitiv. Această rețetă fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și prietenoasă cu fodmap servește 15 și costă 15 cenți per porție . O porție conține 56 de calorii , 0 g de proteine și 0 g de grăsimi . Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun de Ziua Mamei . Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. Dacă aveți la îndemână căpșuni, zahăr, apă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute . Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 9% , care poate fi îmbunătățit. Sirop de căpșuni sănătos de casă fără zahăr (tot natural!) , Sirop de căpșuni sănătos de casă fără zahăr (tot natural!) și Soluție de sirop: sirop de artar de casă sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță, aduceți zahărul și apa la fiert. Adăugați treptat căpșuni; se intoarce la fierbere. Reduce caldura; se fierbe, neacoperit, timp de 10 minute, amestecand din cand in cand.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, OpționalTopping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, Opțional
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Serviți peste clătite, vafe sau înghețată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Antipasti funcționează foarte bine cu vinul spumant și spumosul rozé. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Vinul NV Sacchetto "Zecchino" DOC Brut, cu un rating de 5 din 5 stele, pare o potrivire bună. Costă aproximativ 14 dolari pe sticlă.
NV Sacchetto "Zecchino" DOC Vin Brut
NV Sacchetto "Zecchino" DOC Vin Brut
erbacee, pepene galben, fructe cu sâmburi
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții15
Scor De Sănătate0
Revista