Sirop de căpșuni de casă
Sirop de căpșuni de casă ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de aperitiv. Această rețetă fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și prietenoasă cu fodmap servește 15 și costă 15 cenți per porție . O porție conține 56 de calorii , 0 g de proteine și 0 g de grăsimi . Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun de Ziua Mamei . Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. Dacă aveți la îndemână căpșuni, zahăr, apă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute . Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 9% , care poate fi îmbunătățit. Sirop de căpșuni sănătos de casă fără zahăr (tot natural!) , Sirop de căpșuni sănătos de casă fără zahăr (tot natural!) și Soluție de sirop: sirop de artar de casă sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Într-o cratiță, aduceți zahărul și apa la fiert. Adăugați treptat căpșuni; se intoarce la fierbere. Reduce caldura; se fierbe, neacoperit, timp de 10 minute, amestecand din cand in cand.
Serviți peste clătite, vafe sau înghețată.
Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant
Antipasti funcționează foarte bine cu vinul spumant și spumosul rozé. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Vinul NV Sacchetto "Zecchino" DOC Brut, cu un rating de 5 din 5 stele, pare o potrivire bună. Costă aproximativ 14 dolari pe sticlă.
NV Sacchetto "Zecchino" DOC Vin Brut
erbacee, pepene galben, fructe cu sâmburi