Salsa de fasole și ananas

Salsa de fasole și ananas
Salsan de fasole și ananas este o rețetă mexicană care servește 5. Acest aperitiv are 163 de calorii , 3 g de proteine și 6 g de grăsime per porție. Pentru 43 de cenți per porție , această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar puțini oameni au făcut această rețetă și aș spune că s-a potrivit. Această rețetă de la Taste of Home necesită fasole neagră, bucate de ananas, chimen măcinat și ardei gras. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute . Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetariană și vegană . Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 26% . Acest scor nu este atât de super. Încercați salsa cu ananas și fasole neagră , salsa cu ananas cu fasole neagră și mango și burrito cu pui și fasole neagră cu salsa de ananas cu avocado pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, combinați primele 11 ingrediente. Se da la frigider pana la servire.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Serviți cu chipsuri tortilla.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căni De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lămâie, Rupte în Bucăți Mici (aproximativ 6 Uncii)6 Căni De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lămâie, Rupte în Bucăți Mici (aproximativ 6 Uncii)

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Antipasti in meniu? Încercați să asociați vinul spumant și spumosul rosé. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Paques et Fils. Are 5 stele din 5 și o sticlă costă aproximativ 36 de dolari.
NV Paques et Fils
NV Paques et Fils
Un roz pal foarte frumos. Parfumată cu cireșe și hortensie. Un trandafir plin de spirit cu capsuni tarta pe gust si aciditate vinovata in final, este rafinat si sofisticat, dar deloc snooty. Un vin de brunch perfect. Valoare excelentă.
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții5
Scor De Sănătate1
Revista