Quiche de somon și Chard elvețian
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de masă de dimineață, așa că încercați somonul și quiche-ul elvețian. Această rețetă face 10 porții cu 117 calorii, 8g de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru 76 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o foarte accesibil rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. 97 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați piper măcinat, ouă, maghiran și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Toțiretete. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este destul de bun. Încercați Quiche de somon și Chard elvețian, Quiche De Chard Elvețian Fără Crustă, și Quiche cu Chard elvețian și ciuperci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți o placă de plăcintă de 10 inci folosind aproximativ 1 lingură de unt.
Presărați firimituri de pâine în vasul pentru plăcintă și agitați pentru a acoperi uniform, aruncând excesul.
Se toarnă laptele într-o cratiță mare și se încălzește la foc mediu.
Adăugați fileurile de somon și aduceți la foc mic. Acoperiți și gătiți timp de aproximativ 10 minute sau până când somonul poate fi fulgi cu o furculiță.
Topiți untul rămas într-o tigaie mare la foc mediu.
Adăugați ceapa și ciorba Elvețiană; gătiți și amestecați până se înmoaie și cea mai mare parte a lichidului s-a evaporat. Condimentează cu sare, piper, maghiran și nucșoară. Puneți deoparte să se răcească; ar trebui să aveți aproximativ o cană de ciorbă și ceapă.
Întindeți amestecul de chard și fulgi somonul în placa de plăcintă pregătită. Într-un castron mediu, amestecați împreună ouăle și o ceașcă de lapte răcit de la braconajul somonului.
Se toarnă în vasul de plăcintă.
Coaceți timp de 35 de minute în cuptorul preîncălzit sau până când centrul este setat. Se răcește ușor înainte de servire.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Somonul poate fi asociat cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase, cremoase, în timp ce sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, merge excelent cu somonul fript sau la grătar.
Santa Ema Chardonnay Reserva este un vin de culoare galben auriu strălucitor care provine din Valea Leyda. Apare un buchet de fructe tropicale coapte, cum ar fi bananele și fructele pasiunii, împreună cu atingeri de miere și vanilie. În gură, este un vin de echilibru bun și aciditate plăcută.Ideal pentru a merge cu pește gras și sosuri, fructe de mare și crab la grătar. De asemenea, ideal pentru carne albă și brânzeturi mature.
Santa Ema Chardonnay Reserva is a bright golden yellow colored wine that comes from the Leyda Valley. A bouquet of ripe tropical fruits emerges, such as bananas and passion fruit along with touches of honey and vanilla. In the mouth, it is a wine of good balance and pleasant acidity.Ideal to go with oily fish and sauces, seafood and grilled crab. Also ideal for white meat and mature cheeses.