Cum se face Quiche Lorraine
Cum se face Quiche Lorraine ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 8 și costă 1,71 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 15g de proteine, 37g de grăsime, și un total de 456 calorii. 8 persoane au fost impresionate de această rețetă. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Un amestec de slănină, lapte, brânză gruyere și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma laptele, puteți urma acest fel principal cu Calea Lactee Brownie Bites ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cum se face Quiche Lorraine, Quiche A La Lorraine, și Quiche Lorraine pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F (220 grade C).
Rulați aluatul de plăcintă pentru a se potrivi cu o farfurie de plăcintă de 9 inci.
Așezați crusta de jos în placa de plăcintă și răciți cel puțin 20 de minute înainte de coacere. Tapetați crusta de plăcintă răcită cu folie și umpleți la jumătate cu fasole uscată, orez sau greutăți de copt.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 7 minute.
Îndepărtați folia și greutățile și coaceți până se rumenesc, aproximativ 5 minute.
Reduceți cuptorul la 325 grade F (165 grade C).
Gatiti slanina intr-o tigaie la foc mediu pana se rumeneste si se fierbe, 8-10 minute.
Scoateți din tigaie pentru a se scurge. Ștergeți o parte din ulei din tigaie, lăsând 1 până la 2 lingurițe.
Adăugați praz, ceapă, sare, piper negru și piper cayenne. Gatiti si amestecati pana se inmoaie si se rumeneste, 5 pana la 7 minute. Pune deoparte.
Bateți ouăle, gălbenușurile de ou, smântâna și laptele împreună într-un castron mare.
Adăugați cimbru și amestecați pentru a combina.
Presărați 1/3 amestec de ceapă-praz pe fundul crustei coapte. Se acoperă cu 1/3 slănină gătită și 1/3 brânză Gruyere. Se toarnă jumătate din amestecul de ouă.
Se presară cu 1/3 amestecul de ceapă-praz, 1/3 slănină și 1/3 brânză.
Se toarnă amestecul de ouă rămas și se acoperă cu amestecul rămas de ceapă-praz, slănină și brânză.
Coaceți quiche umplut în cuptorul preîncălzit până se rumenesc și se fixează, dar nu mai jiggly în centru, 40 până la 45 de minute. Se lasă să se răcească ușor înainte de servire.