Rulouri de aluat cu ierburi

Rulouri de aluat cu ierburi
Ai nevoie de o pâine lacto ovo vegetariană ? Rulouri de aluat cu ierburi ar putea fi o rețetă grozavă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5 g de proteine , 4 g de grăsimi și un total de 175 de calorii . Această rețetă servește 8. Pentru 21 de cenți per porție , această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este pe placul a 8 bucătari și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 de minute . Mergeți la magazin și cumpărați drojdie activă, apă caldă, zahăr și alte câteva lucruri pentru a o prepara astăzi. Vă este adus de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă un scor destul de prost de 32% . Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Pâine cu aluat cu brânză cu ierburi , Flori de dovleac umplute cu brânză cu ierburi în aluat de pâine și Rulouri cu scorțișoară pentru prăjitură .

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare de amestecare, dizolvați drojdia în apă caldă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Frunze De Menta Proaspat Culese2 Linguri Frunze De Menta Proaspat Culese
1/2 Ceapă Roșie Medie, Tăiată Subțire și Despărțită în Rondele1/2 Ceapă Roșie Medie, Tăiată Subțire și Despărțită în Rondele
Echipamente pe care le vei folosi
Maioneza, Pentru LegareMaioneza, Pentru Legare
2
Adăugați salvie, tarhon, nucșoară, zahăr, sare, ou, unt sau margarină și 1 cană de făină. Folosind un tel de sârmă, bateți până se omogenizează. Amestecați restul de 1 1/4 cană de făină cu o lingură de lemn și bateți până se omogenizează. Răzuiți aluatul de pe părțile laterale ale vasului, acoperiți-l cu o cârpă umedă și lăsați să crească într-un loc cald timp de aproximativ 30 de minute sau până când își dublează volumul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Cofetar, Piersici Proaspete, Mure și Mentă, OpționalZahăr Cofetar, Piersici Proaspete, Mure și Mentă, Opțional
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
1 Ceapă Galbenă Medie, Tăiată Grosier în Bucăți Egale1 Ceapă Galbenă Medie, Tăiată Grosier în Bucăți Egale
Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 BucățiMuschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
Pepperoni, OptionalPepperoni, Optional
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
1 Până La 1 1/2 Kilograme De Tăiței Rigatoni Uscati1 Până La 1 1/2 Kilograme De Tăiței Rigatoni Uscati
Pentru Crusta Dublă (9 InciPentru Crusta Dublă (9 Inci
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
8 Căni De Sos De Roșii Preferat8 Căni De Sos De Roșii Preferat
Nucșoară SuplimentarăNucșoară Suplimentară
3
Dezumflați aluatul amestecând cu o lingură de lemn. Ungeți ușor o tavă de brioșe de 8 căni. Pune aluatul în tava pentru brioșe pregătită. Umpleți fiecare cană puțin mai mult de 1/2 plină; puneți deoparte într-un loc cald și lăsați să crească aproximativ 15 până la 20 de minute sau până se dublează. Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (200 de grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
Gătit MămăligăGătit Mămăligă
1 Baton (sau ½ Cana) Unt Nesarat, Taiat Cubulete1 Baton (sau ½ Cana) Unt Nesarat, Taiat Cubulete
4
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 15 până la 20 de minute sau până când devin aurii.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Baton (sau ½ Cana) Unt Nesarat, Taiat Cubulete1 Baton (sau ½ Cana) Unt Nesarat, Taiat Cubulete
5
Serviți cald.
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții8
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncarePâine
Revista