Pâine cu miere de ovăz I

Pâine cu miere de ovăz I
Ai nevoie de un mic dejun lacto ovo vegetarian ? Pâine cu miere de ovăz Aș putea fi o rețetă grozavă de încercat. Această rețetă servește 24 și costă 8 cenți per porție. O porție conține 61 de calorii , 2 g de proteine și 1 g de grăsime . Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. Dacă aveți la îndemână drojdie activă, miere, germeni de grâu și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 5 minute . Vă este adus de Allrecipes. Cu un scor de 15% , acest fel de mâncare este destul de rău. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut și Pâine cu miere de ovăz, Pâine cu miere și ovăz .

Instrucțiuni

1
Pune ingredientele în tava mașinii de pâine în ordinea sugerată de producător. Selectați setarea multigrain și apăsați Start.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci Sau Nuci Tocate, Pentru ServireNuci Sau Nuci Tocate, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Mașină De PâineMașină De Pâine

Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Vin De Porto, Moscato Dasti

Pâine cu fulgi de ovăz în meniu? Încercați să combinați cu Crem Sherry, Porto și Vin de Porto. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. NV Johnson Estate Cream Sherry cu un rating de 5 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
NV Johnson Estate Cremă Sherry
NV Johnson Estate Cremă Sherry
Foarte aromat, cu note de alune, vanilie și o notă de stejar, urmate de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bun acum, dar îi va recompensa pe cei care îi permit să îmbătrânească „”. O băutură pre-prandială preferată. Considerați-l cu nuci înainte de cină ca aperitiv, sau după cină cu desert, în special ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezele reci, servit cu biscotti pentru a se scufunda în „„stil italian””. "
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 5 m.
Porții24
Scor De Sănătate0
Revista