Desert cu crema de ciocolata
Desertul cu cremă de ciocolată durează aproximativ 30 de minute de la început până la sfârșit. O porție conține 132 de calorii , 3 g de proteine și 7 g de grăsimi . Această rețetă servește 15 și costă 42 de cenți per porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și aș spune că a fost perfectă. Vă este adus de Taste of Home. Dacă aveți la îndemână unt, cremă de brânză, îndulcitor artificial echivalent zahăr și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 12% , ceea ce nu este atât de grozav. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Desert cu cremă de ciocolată , Desert cu cremă de ciocolată și Desert cu înghețată cu ciocolată .
Instrucțiuni
Într-un castron mic, tăiați untul în făină până se sfărâmiciază. Apăsați într-un format de 11 inchi. x 7 inchi. vas de copt acoperit cu spray de gătit.
Coaceți la 350° timp de 15-18 minute sau până se rumenesc ușor. Se răcește complet.
Într-un castron mare, bate crema de brânză și îndulcitorul până se omogenizează. Îndoiți în jumătate din toppingul bătut. Întindeți cu grijă peste crustă.
Într-un alt castron mare, combinați laptele și amestecul de budincă. Bateți la viteză mică timp de 2 minute.
Lăsați să stea 2 minute sau până se înmoaie.
Se intinde peste crema de branza. Acoperiți cu toppingul bătut rămas.