Rețeta Dry Aged Prime Rib Roast poate fi făcută în aproximativ 243 de ore și 20 de minute. Pentru 3,54 USD per porție, obțineți un fel principal care servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 16 g de proteine, 15 g de grăsimi și un total de 288 de calorii. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 57 ar spune că a fost perfect. Ziua Îndrăgostiților va fi și mai specială cu această rețetă. Mergeți la magazin și cumpărați pânză de brânză, sare cușer, picurături din tigaie din friptură și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Vă este adus de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor mare de 90%. Dry Aged Prime Rib Friptură, Dry Aged Prime Rib Friptură și Dry-Aged Standing Rib Friptură cu jus de salvie sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
1
Vezi cum se prepară această rețetă.
1
Scoateți friptura din ambalaj, clătiți bine. Se usucă complet, se înfășoară cu 3 straturi de prosop.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lingurițe De Sare Kosher, împărțite, Plus încă Pentru Stropire
2
Puneți pe un suport pe o tavă din spatele frigiderului, cu partea grasă în sus. După 24 de ore, scoateți, desfaceți, aruncați materialul de brânză și înfășurați cu o bucată proaspătă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lingurițe De Sare Kosher, împărțite, Plus încă Pentru Stropire
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
3
Puneți din nou la frigider timp de 6 până la 9 zile nederanjat.
4
Scoateți friptura din frigider.
5
Îndepărtați stofa, tăiați grăsimea și tăiați capetele și orice părți decolorate ale fripturii.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lingurițe De Sare Kosher, împărțite, Plus încă Pentru Stropire
6
Preîncălziți cuptorul la 500 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
7
Puneți friptura pe un grătar într-o tavă mare și grea.
Echipamente pe care le vei folosi
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
8
Echipament special: Spațiu în spatele frigiderului până la 10 zile.
1
Într-un castron mediu, combinați condimentele și amestecați bine. Asigurați-vă că zdrobiți bine condimentele mai mari pentru o frecare uniformă. (Puteți folosi mojar și pistil sau capătul mare de lemn al unui ciocan de ciocan într-un vas fără sticlă.) Frecați friptura cu ulei de măsline, apoi frecați cu condimente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete
Bagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si Prajita
Chipsuri De Scorțișoară Vietnameză
Echipamente pe care le vei folosi
Mortar și Pistil
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Lăsați să se odihnească timp de 20 până la 30 de minute.
3
Pregătiți legumele, faceți un pat în tigaie cu legumele și turnați apă. Asigurați-vă că verificați ocazional nivelul lichidului din tigaie și adăugați apă suplimentară, dacă este necesar. (Veți avea nevoie de acest lichid pentru a face au jus.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
Au Jus
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
Echipamente pe care le vei folosi
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
4
Puneți friptura deasupra legumelor și puneți-le în cuptorul încins. Se prăjește la 450 de grade F timp de 40 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
5
După 40 de minute, reduceți căldura la 275 de grade F și continuați să prăjiți timp de aproximativ 2 ore sau până când temperatura internă (stați departe de os în timp ce verificați temperatura) atinge 135 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepți Mărunțiți
6
Scoateți din cuptor, scoateți din tavă, întindeți lejer și lăsați să se odihnească timp de 15 minute în timp ce faceți au jus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Au Jus
Echipamente pe care le vei folosi
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
1
Strecurați picăturile din tigaie, degresați grăsimea din picurături.
Echipamente pe care le vei folosi
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
2
Puneți tigaia peste 2 arzătoare, încălziți la foc mediu-înalt și adăugați picături, amestecați pentru a deglaza, adăugați vin și bulion, reduceți cu 1/3, aproximativ 5 minute la fierbere constantă, amestecând ocazional. Opriți focul, adăugați unt. Se condimenteaza, dupa gust, cu sare si piper. Se strecoară încă o dată în vasul de servire.
Prime Rib funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Merlot și Cabernet Sauvignon. Carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, bucățile mai slabe de carne de vită se potrivesc bine cu roșii ușoare sau mijlocii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce bucățile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Ai putea încerca Berlucchi Franciacorta '61 Extra Brut. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 34 de dolari pe sticlă.
Berlucchi Franciacorta '61 Extra Brut
Extra Brut '61 este un omagiu adus nașterii Franciacorta în 1961 - anul în care Berlucchi a produs primul vin spumant din această metodă clasică. Acest sclipitor distractiv și plin de viață oferă fructe citrice și un finisaj crocant și curat.Amestec: 85% Chardonnay, 15% Pinot Nero*Eticheta pentru Franciacorta '61 Extra Brut este în proces de schimbare. Este posibil să primiți oricare dintre aceste două etichete prezentate mai sus. Etichete specifice nu pot fi solicitate.