Broccoli și conopidă la grătar
Broccoli și conopidă la grătar este o garnitură care servește 2. Pentru 45 de cenți per porție, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate, paleolitică și lacto ovo vegetariană are 43 de calorii, 3 g de proteine și 0 g de grăsime per porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este perfect pentru 4 iulie. Vă este adus de Taste of Home. Dacă aveți buchețele de broccoli, boia de ardei, ceapă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Cu un scor spectaculos de 82%, acest fel de mâncare este spectaculos. Încercați broccoli și conopidă la grătar, conopidă și broccoli la grătar cu linte și broccoli romanesco, broccoli sau paste de conopidă cu ricotta pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați broccoli, conopida și ceapa; stropiți cu spray cu aromă de unt.
Se presară cu usturoi sare, boia de ardei și piper; arunca pentru a acoperi.
Așezați legumele pe o grosime dublă de folie rezistentă (aproximativ 18 in. x 12 in.); îndoiți folie în jurul legumelor și sigilați bine.
Gratar, acoperit, la foc mediu, timp de 10-15 minute sau pana cand legumele sunt fragede. Deschideți folia cu grijă pentru a permite aburului să iasă.