Carne de vânat aburită și budincă de Port

Carne de vânat aburită și budincă de Port
Dacă doriți să adăugați mai multe fără lactate rețete pentru cutia de rețete, carne de vânat aburită și budincă de Port ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. O porție conține 1218 calorii, 71G de proteine, și 63G de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 4,33 USD pe porție. 167 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Această rețetă de la BBC Good Food necesită vin, tocană de vânat - am folosit umăr, puțin ulei și port. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 4 ore și 40 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 90%, ceea ce este excelent. Rețete similare sunt Friptură de vânat cu sos de Port, Budincă de orez cu Port și sos de prune uscate, și Budincă De Coadă De Vânat Și Ciuperci De Castan.

Instrucțiuni

1
Mai întâi, faceți patiseria.
2
Puneți făina auto-crescătoare și 1 linguriță de sare într-un castron mare și amestecați sueta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină în Creștere De SineFăină în Creștere De Sine
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
SeuSeu
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
3
Adăugați 250 ml apă rece, puțin câte puțin, aducând treptat aluatul împreună. Este posibil să nu aveți nevoie de toată apa. Lăsați să se odihnească timp de aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
4
Pentru a face umplutura, topiți jumătate din picurare într-o tigaie mare la foc mare. Prăjiți carnea de vânat și carnea de porc în loturi până se rumenesc bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VânatVânat
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Caju Crude (opțional)1/4 Cană Caju Crude (opțional)
5
Scoateți carnea într-un castron mare, apoi adăugați restul de picurare în tigaie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
1/4 Cană Caju Crude (opțional)1/4 Cană Caju Crude (opțional)
6
Adăugați ceapa și gătiți ușor timp de 5 minute până începe să se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
7
Întoarceți carnea în tigaie și amestecați, apoi adăugați făina și amestecați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Caju Crude (opțional)1/4 Cană Caju Crude (opțional)
8
Adăugați cimbru, dafin, ketchup, port, vin și stoc, aduceți la foc mic și condimentați. Se amestecă amestecul într-un castron mare. Se lasă să se răcească, apoi se răcește. Se poate face cu 2 zile în avans.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cereale Crispix, ZdrobiteCereale Crispix, Zdrobite
1 Lingură Plină De Piper Alb1 Lingură Plină De Piper Alb
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
PortPort
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
9
Când sunteți gata să faceți budinca, ungeți un lighean de budincă de 1 litru cu puțin ulei sau untură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UnturăUntură
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
10
Întindeți două treimi din patiserie într-un cerc mare și folosiți-o pentru a alinia ligheanul. Lăsați patiseria să se suprapună peste margini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
11
Adăugați umplutura, apăsând-o bine.
12
Întindeți patiseria rămasă într-un cerc pentru a face capacul. Folosind puțină apă rece, umeziți marginile patiseriei de căptușeală, puneți capacul deasupra și sertizați bine marginile, apăsând pentru a sigila. Tăiați excesul de patiserie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
13
Pentru a acoperi budinca, așezați o foaie de folie deasupra unei foi de pergament antiaderent. Îndoiți o încrețire în foi (acest lucru va permite extinderea camerei de budincă) și puneți-le peste lighean. Legați foile cu sfoară, fixându-le bine și tăiați orice exces de hârtie și folie.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
14
Pentru a găti budinca, așezați un tăietor de patiserie sau un inel metalic în baza unei tigaie mari (sau folosiți o farfurie sau farfurie răsturnată).
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
Echipamente pe care le vei folosi
Făină Universală, Plus Suplimentar Dacă Este NecesarFăină Universală, Plus Suplimentar Dacă Este Necesar
1/4 Cană Caju Crude (opțional)1/4 Cană Caju Crude (opțional)
15
Puneți bazinul de budincă pe el și adăugați apă în tigaie, astfel încât să ajungă aproximativ la jumătatea bazinului. Aduceți tigaia la foc mic, apoi reduceți focul și adăugați capacul. Verificați după 10 minute că tigaia încă fierbe ușor, nu lăsați-o să fiarbă prea energic. Când sunteți sigur că tigaia este setată la temperatura potrivită, gătiți budinca timp de 3-4 ore. Completați tigaia cu apă clocotită la intervale regulate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Caju Crude (opțional)1/4 Cană Caju Crude (opțional)
16
Odată ce budinca este gătită, scoateți-o din tigaie și scoateți folia și hârtia. Inversați o farfurie pe budincă, apoi întoarceți farfuria și budinca. Scoateți ușor bazinul.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
1/4 Cană Caju Crude (opțional)1/4 Cană Caju Crude (opțional)
17
Serviți budinca imediat cu legumele preferate de iarnă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi

Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port

Cream Sherry, Moscato d ' Asti și Port sunt alegerile mele de top pentru budincă. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Ai putea încerca NV Solera Cream Sherry. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
NV Solera Cream Sherry
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 40 m.
Porții4
Scor De Sănătate30
Revista