Tocană irlandeză

Tocană irlandeză
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete europene, așa că încercați tocană irlandeză. Pentru $3.98 pe portie, veți obține un curs principal care servește 6. O porție conține 865 calorii, 40g de proteine, și 54g de grăsime. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Sf. patrick eveniment. 423 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți la îndemână ciorbă de miel, slănină strecurată, tocană de miel și alte câteva ingrediente, o puteți face. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 30 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor minunat spoonacular de 95%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Annie Gunns Irish Coddle – această tocană irlandeză este umplută cu slănină, cârnați, bere, cartofi și multe altele, Tocană Irlandeză, și Tocană Irlandeză.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 160C / ventilator 140C / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
1/3 Cană De Ulei Vegetal Pur Crisco®1/3 Cană De Ulei Vegetal Pur Crisco®
2
Încălziți uleiul într-o caserolă ignifugă. Sfârâie slănina timp de 4 minute până când este crocantă. Măriți focul, apoi gătiți mielul timp de 6 minute până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
Fasole Albă, înmuiată și Gătită (rezervați 1/3 Cană Lichid De Gătit)Fasole Albă, înmuiată și Gătită (rezervați 1/3 Cană Lichid De Gătit)
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
3
Scoateți carnea cu o lingură cu fante.
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
4
Adăugați ceapa, morcovii și ierburile în tigaie, apoi gătiți timp de aproximativ 5 minute până se înmoaie. Întoarceți carnea în tigaie, amestecați orzul perlat, turnați peste bulion, apoi aduceți la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orz De PerleOrz De Perle
1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
1/2 Kilogram De Fasole Garbanzo, înmuiată și Gătită (rezervat 1/3 Cană Lichid De Gătit)1/2 Kilogram De Fasole Garbanzo, înmuiată și Gătită (rezervat 1/3 Cană Lichid De Gătit)
1 Lingură Plină De Piper Alb1 Lingură Plină De Piper Alb
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Caju Crude (opțional)1/4 Cană Caju Crude (opțional)
5
Așezați bucățile de cartof deasupra tocăniței, acoperiți, apoi fierbeți la cuptor, netulburat, timp de aproximativ 1 oră până când cartofii sunt moi și carnea este fragedă. Tocanita poate fi acum răcită și păstrată la frigider timp de 2 zile, apoi reîncălzită într-un cuptor mic sau deasupra aragazului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
TocanăTocană
Echipamente pe care le vei folosi
1/3 Cană De Ulei Vegetal Pur Crisco®1/3 Cană De Ulei Vegetal Pur Crisco®
6
Scoateți din cuptor, punctați cartofii cu unt, împrăștiați cu ceapa de primăvară și serviți scooped direct din vas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă De PrimăvarăCeapă De Primăvară
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
Echipamente pe care le vei folosi
1/3 Cană De Ulei Vegetal Pur Crisco®1/3 Cană De Ulei Vegetal Pur Crisco®

Vin recomandat: Cabernet Sauvignon, Chablis, Malbec

Cabernet Sauvignon, Chablis și Malbec sunt alegerile mele de top pentru tocană. Vinurile roșii pline de corp precum malbec și cabernet Sauvignon sunt acompaniamentul perfect pentru tocană de vită. Tocanita de pește necesită probabil un vin alb, cum ar fi chablis. Ai putea încerca Lokoya Mt. Veeder Cabernet Sauvignon. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 349 de dolari pe sticlă.
Lokoya Mt. Veeder Cabernet Sauvignon
Lokoya Mt. Veeder Cabernet Sauvignon
Scăldat în lumina soarelui pe crestele vestice ale Munții Mayacamas la capătul nordic al denumirii Mount Veeder, Veeder Peak estate vineyard se află la 1.800 de picioare înălțime. Din 1995, Lokoya a produs un Cabernet Sauvignon dintr-o selecție de blocuri situate pe terenul abrupt și montan. Lupta în acest sol vulcanic obligă vița de vie să caute nutrienți și, la rândul său, să producă fructe de pădure cu fructe intens concentrate. Vinurile prezintă caracteristici definitorii ale violetelor și fructelor albastre cu taninuri puternice și potențial excepțional de îmbătrânire.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 30 m.
Porții6
Scor De Sănătate46
Revista