Carne De Vită Roșie Din Sichuan
Carnea de vită roșie Sichuan ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 691 calorii, 41G de proteine, și 49G de grăsime fiecare. Pentru $3.7 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați carne de vită grasă, sos de soia, coriandru pentru a garnisi și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și דל פחמימות, dieta. Această rețetă este plăcută de 17 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este solid. Încercați Cod Fiert Din Sichuan, Cod Fiert Din Sichuan, și Obrajii De Porc Fiert Din Sichuan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați carnea de vită în bucăți de 1 până la 2 inci.
Tăiați scallions în secțiuni de 2 sau 3 inci.
Încălziți oi într-o oală de tocană la foc mediu. Când este fierbinte, adăugați pasta de fasole chili și amestecați timp de 30 de secunde până când pasta începe să miroasă parfumată.
Adăugați bulionul, carnea de vită, vinul, ghimbirul, ceapa verde, sosurile de soia și condimentele. Aduceți lichidul la fierbere; apoi reduceți focul și fierbeți ușor până când carnea de vită este fragedă, aproximativ 1 1/2 până la 2 ore.
Când carnea de vită este aproape gata de gătit, curățați daikonul.
Adăugați legumele la carnea de vită, adăugând apă, dacă este necesar, astfel încât lichidul să acopere toate articolele. Continuați să fierbeți până se înmoaie.
Se ornează cu coriandru tocat.