Tocană de vită afumată
Friptura de vită afumată ar putea fi doar fără gluten și fără lactate rețeta pe care ai căutat-o. Această rețetă face 6 porții cu 533 calorii, 34G de proteine, și 34G de grăsime fiecare. Pentru $2.01 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 10 minute. Dacă aveți la îndemână carne de vită, oțet de vin, boia de ardei și alte câteva ingrediente, o puteți face. 99 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Este perfect pentru Toamna. Funcționează bine ca un fel principal accesibil. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. În general, această rețetă câștigă o scor mare spoonacular de 81%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Tocană de vită afumată și praz, Tocană de vită afumată cu brânză albastră și arpagic, și Tocană consistentă de vită – o tocană de vită umplută poate fi făcută cu ușurință în crockpot.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 160C / 140C ventilator / gaz
Amestecați carnea de vită, ceapa, roșiile, condimentele, oțetul și zahărul într-o caserolă. Acoperiți și coaceți timp de 2 ore. Se amestecă fasolea și se coace încă 30 de minute (cu capacul oprit dacă caserola este puțin umedă sau capacul dacă are o consistență bună), până când carnea de vită este fragedă.
Se răcește, apoi se congelează în 6-8 porții în pungi mici pentru alimente sau recipiente de plastic. Dezghețați în cuptor cu microunde sau peste noapte în frigider, apoi încălziți dimineața și transferați într-un recipient termos sau încălziți în cuptorul cu microunde la prânz.