Tocană de vită afumată

Tocană de vită afumată
Friptura de vită afumată ar putea fi doar fără gluten și fără lactate rețeta pe care ai căutat-o. Această rețetă face 6 porții cu 533 calorii, 34G de proteine, și 34G de grăsime fiecare. Pentru $2.01 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 10 minute. Dacă aveți la îndemână carne de vită, oțet de vin, boia de ardei și alte câteva ingrediente, o puteți face. 99 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Este perfect pentru Toamna. Funcționează bine ca un fel principal accesibil. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. În general, această rețetă câștigă o scor mare spoonacular de 81%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Tocană de vită afumată și praz, Tocană de vită afumată cu brânză albastră și arpagic, și Tocană consistentă de vită – o tocană de vită umplută poate fi făcută cu ușurință în crockpot.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 160C / 140C ventilator / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
1/3 Cană De Ulei Vegetal Pur Crisco®1/3 Cană De Ulei Vegetal Pur Crisco®
2
Amestecați carnea de vită, ceapa, roșiile, condimentele, oțetul și zahărul într-o caserolă. Acoperiți și coaceți timp de 2 ore. Se amestecă fasolea și se coace încă 30 de minute (cu capacul oprit dacă caserola este puțin umedă sau capacul dacă are o consistență bună), până când carnea de vită este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
Otet De Mere Sau Sos Iute, Pentru ServireOtet De Mere Sau Sos Iute, Pentru Servire
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Caserola Fel De MâncareCaserola Fel De Mâncare
1/3 Cană De Ulei Vegetal Pur Crisco®1/3 Cană De Ulei Vegetal Pur Crisco®
3
Se răcește, apoi se congelează în 6-8 porții în pungi mici pentru alimente sau recipiente de plastic. Dezghețați în cuptor cu microunde sau peste noapte în frigider, apoi încălziți dimineața și transferați într-un recipient termos sau încălziți în cuptorul cu microunde la prânz.
Echipamente pe care le vei folosi
Legume Din Amestec Din CaliforniaLegume Din Amestec Din California

Vin recomandat: Cabernet Sauvignon, Malbec, Shiraz

Cabernet Sauvignon, Malbec și Shiraz sunt alegerile mele de top pentru tocană de vită. Aceste vinuri roșii pline de corp sunt acompaniamentul perfect pentru tocană consistentă de vită. The Prisoner Wine Company Prizonierul Cabernet Sauvignon cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 54 de dolari pe sticlă.
Compania De Vinuri Prizonierul Cabernet Sauvignon
Compania De Vinuri Prizonierul Cabernet Sauvignon
Aromele de cireș negru și prune coapte sunt stratificate cu vanilie și condimente de copt. Aromele concentrate de fructe întunecate culminează cu o senzație de gură luxuriantă și plină și un finisaj lung.
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 10 m.
Porții6
Scor De Sănătate19
Revista