Schimbarea finală: friptură și plăcintă cu rinichi

Schimbarea finală: friptură și plăcintă cu rinichi
Makeover-ul final: friptura și plăcinta cu rinichi durează aproximativ 2 ore și 45 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 6 porții cu 531 calorii, 30g de proteine, și 33g de grăsime fiecare. Pentru $3.33 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați făină, friptură de tocană, pudră de muștar și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 76 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs ziua valentin eveniment. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 64%, ceea ce este destul de bun. Transformarea finală: Shepherd ' s pie, Makeover final: plăcintă de pui, și Plăcintă cu friptură și rinichi (sau ciuperci) sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Tăiați și aruncați tuburile subțiri din rinichi. Clătiți rinichii în apă rece până când apa curge limpede, apoi tocați-i în bucăți mici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RinichiRinichi
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
2
Încălziți uleiul într-o cratiță mare sau o tigaie adâncă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
1/4 Cană Caju Crude (opțional)1/4 Cană Caju Crude (opțional)
3
Adăugați ceapa, frunzele de dafin și cimbru și prăjiți la foc mediu timp de 8-10 minute până când ceapa este cu adevărat aurie, amestecând des.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Felii, 1)Tăiat în Felii, 1)
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
4
Pune ceainicul pe foc.
5
Adăugați friptura și rinichiul în tigaie și amestecați scurt, până când își pierde culoarea roz. Întoarceți focul, turnați vinul, amestecați pentru a deglaza fundul tigaiei, apoi lăsați-l să fiarbă la foc mare timp de 2-3 minute până se reduce și se absoarbe în carne. Se amestecă Roșia pură și pudra de muștar. Cerneti faina, amestecand, apoi amestecati cateva minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De MuștarPudră De Muștar
RinichiRinichi
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Friptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De GrăsimeFriptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De Grăsime
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Caju Crude (opțional)1/4 Cană Caju Crude (opțional)
6
Se toarnă 400 ml apă clocotită și se continuă amestecarea până când amestecul începe să fiarbă și se îngroașă. Sfat în morcov și ambele ciuperci, reduceți focul, acoperiți cu un capac, apoi lăsați să fiarbă ușor aproximativ 1 oră, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
7
Scoateți capacul și fierbeți încă 25-30 de minute sau până când carnea este foarte fragedă și sosul s-a îngroșat ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
8
Scoateți de pe foc și îndepărtați frunzele de dafin și crenguțele de cimbru. Se amestecă pătrunjelul, se condimentează după gust, apoi se transferă într-o plăcintă sau un vas rezistent la cuptor (22-23 cm în diametru, 6 cm adâncime, capacitate de 1,7 litri sau similar), apoi se lasă să se răcească ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Felii, 1)Tăiat în Felii, 1)
3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
9
Încălziți cuptorul la 200C / 180C ventilator / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
1/3 Cană De Ulei Vegetal Pur Crisco®1/3 Cană De Ulei Vegetal Pur Crisco®
10
În timp ce carnea se răcește, faceți patiseria.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
11
Puneți făina și cimbru dacă folosiți, într-un castron. Radeți în untul rece sau congelat, faceți o fântână în centru, apoi adăugați iaurtul, uleiul de măsline, un vârf de sare și o măcinare bună de piper negru. Folosind un cuțit cu lamă rotundă, amestecați împreună cu 2 lingurițe de apă rece, apoi adunați ușor împreună cu mâinile pentru a forma un aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Unt Nesarat, Taiate In 6 Bucati3 Linguri De Unt Nesarat, Taiate In 6 Bucati
2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
Ambalați Prajitura Congelată Strat De VanilieAmbalați Prajitura Congelată Strat De Vanilie
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
12
Scoateți din vas și frământați scurt până se omogenizează.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
13
Întindeți patiseria pe o suprafață ușor făinată, astfel încât să fie puțin mai mare decât partea superioară a vasului de plăcintă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
Echipamente pe care le vei folosi
Ambalaj Jell-O Cu Aromă De Căpșuni Fără ZahărAmbalaj Jell-O Cu Aromă De Căpșuni Fără Zahăr
14
Așezați patiseria peste carne și tăiați marginile cu foarfece, astfel încât să depășească ușor marginea vasului. Faceți 2 fante mici în centru. Flaut marginile, apoi rostogoliți garniturile și tăiați 6 frunze în formă de diamant. Umeziți o parte și așezați-le pe capacul de patiserie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
Echipamente pe care le vei folosi
Foarfece De BucătărieFoarfece De Bucătărie
15
Așezați vasul pe o foaie de copt, apoi coaceți la cuptor pentru aproximativ 25 de minute sau până când patiseria este aurie.
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
1/3 Cană De Ulei Vegetal Pur Crisco®1/3 Cană De Ulei Vegetal Pur Crisco®

Vin recomandat: Lambrusco Dolce, Recolta Târzie Riesling, Vin Santo

Lambrusco Dolce, Late Harvest Riesling și Vin Santo sunt alegerile mele de top pentru plăcintă. Aceste vinuri sunt toate dulci, ceea ce este important, deoarece vinul ar trebui să fie de obicei mai dulce decât mâncarea pe care o împerecheați cu el. Snake River Late Harvest Riesling cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
Râul Șarpe Recolta Târzie Riesling
Râul Șarpe Recolta Târzie Riesling
Făcut din strugurii lăsați să stea pe viță de vie în podgoria noastră estate Arena Valley, Late Harvest Riesling este vinul nostru original de desert. Anul nostru 2011 are un nas limeade cu un indiciu de minerale și un finisaj de miere. Savurați acest vin cu deserturi pe bază de fructe sau ca aperitiv răcoritor.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 45 m.
Porții6
Scor De Sănătate17
Revista