Budincă de vită, bere și păstârnac

Budincă de vită, bere și păstârnac
Budinca de vită, bere și păstârnac necesită aproximativ 3 ore și 50 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 4 porții cu 1275 calorii, 39G de proteine, și 78g de grăsime fiecare. Pentru $2.99 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 386 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de făină, lardons de slănină, tocană de vită și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Cu o lingură scor de 78%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Vânat sălbatic, ciuperci de câmp și budincă de bere, Carne de vită în tocană de bere cu găluște, și Plăcintă cu carne de vită, bere și Marmite.

Instrucțiuni

1
Încălziți o tigaie mare și gătiți ceapa și lardonii împreună timp de 5 minute până devin aurii. Scoateți cu o lingură cu fante și puneți-o deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
1/4 Cană Caju Crude (opțional)1/4 Cană Caju Crude (opțional)
2
Se adaugă uleiul în tigaie, se pudrează carnea de vită cu făina, apoi se rumenesc uniform la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Caju Crude (opțional)1/4 Cană Caju Crude (opțional)
3
Adăugați amestecul de păstârnac, bere, stoc, jeleu, cimbru și lardon în tigaie. Se aduce la fierbere, apoi se acoperă și se fierbe timp de 1 oră până când carnea este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PăstârnacPăstârnac
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
1 Lingură Plină De Piper Alb1 Lingură Plină De Piper Alb
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
AleAle
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Caju Crude (opțional)1/4 Cană Caju Crude (opțional)
4
Ungeți cu generozitate un lighean de budincă de 1,5 litri. Pentru a face patiseria, amestecați împreună făina, pudra de muștar, suetul și sarea de masă tsp.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De MuștarPudră De Muștar
Sare De MasăSare De Masă
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
SeuSeu
5
Adăugați suficientă apă rece, aproximativ 150 ml, pentru a face un aluat moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
6
Scoateți un sfert din aluat și puneți-l într-o parte. Pe o suprafață puternic făinată, întindeți aluatul rămas pentru a face o rundă mare, suficient de mare pentru a alinia bazinul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
7
Așezați cu grijă patiseria în lighean (încercați să aveți 1 cm de patiserie deasupra jantei), apoi apăsați marginile îmbinării pentru a sigila.
8
Rulați restul de un sfert într-un cerc suficient de mare pentru a acoperi partea de sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
9
Se toarnă lichidul de gătit din umplutură într-o tigaie mică și se lasă deoparte. Aruncați tulpinile de cimbru. Puneți umplutura în bazinul căptușit și turnați peste 100 ml de lichid de gătit. Îndoiți patiseria deasupra și periați cu apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Caju Crude (opțional)1/4 Cană Caju Crude (opțional)
10
Așezați capacul deasupra, apăsând ferm în jurul marginilor pentru a sigila.
11
Ungeți o foaie de pergament de copt, pliați într-o încrețire mare și așezați, cu partea de unt în jos, deasupra budincii. Acoperiți cu un strat plisat de folie și în cele din urmă legați cu sfoară, făcând o buclă pentru mâner, astfel încât să puteți ridica budinca cu ușurință.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
Echipamente pe care le vei folosi
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
12
Așezați un mic trivet sau un tăietor mare de prăjituri în fundul unei cratițe adânci, care este suficient de mare pentru a lua bazinul cu ușurință. Umpleți jumătate tigaia cu apă și aduceți la fierbere. Coborâți în budincă, acoperiți și fierbeți timp de 2 ore, completând cu apă clocotită când este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cană De Unt De Arahide Extra Crocant JIF®1 1/2 Cană De Unt De Arahide Extra Crocant JIF®
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane De DecoratorBomboane De Decorator
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
1/4 Cană Caju Crude (opțional)1/4 Cană Caju Crude (opțional)
13
Reîncălziți lichidul de gătit, barbotându-l puțin, astfel încât să se reducă într-un sos gustos. Ridicați cu grijă budinca. Rulați un cuțit în jurul jantei, apoi întoarceți-vă și serviți cu sos și verdeață, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VerziiVerzii
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Echipamente pe care le vei folosi
2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul

Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port

Budinca funcționează foarte bine cu cremă Sherry, Moscato d ' Asti și Port. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Johnson Estate Cream Sherry. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 19 dolari.
NV Johnson Estate Cream Sherry
NV Johnson Estate Cream Sherry
Foarte aromat cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi permit să îmbătrânească"". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se înmuia în ""stil Italian"". "
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 50 m.
Porții4
Scor De Sănătate25
Revista