Filet de porc cu Jus de cidru și Rutabaga pur Aproxoate

Filet de porc cu Jus de cidru și Rutabaga pur Aproxoate
Muschiulet de porc cu cidru Jus și Rutabaga pur fără gluten și primar felul principal. Această rețetă face 6 porții cu 388 calorii, 25g de proteine, și 26g de grăsime fiecare. Pentru $1.56 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de piure de rutabaga, oțet de mere, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma întregul anason stelat, puteți urma acest fel principal cu Mini Biscuiți Cu Anason Stelat ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este bun. Încercați Filet de porc frecat cu condimente cu rădăcină de țelină-piure de mere și sos de cidru, Burtă de porc înăbușită cu cidru cu piure de conopidă, și Friptură de burtă de porc cu piure de mere și oțet de cidru Vinaigrette pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se amestecă primele 9 ingrediente într-o cratiță medie grea. Se fierbe până când amestecul este redus la 1 1/2 cani, aproximativ 20 de minute. Tulpina, apăsând pe solide pentru a extrage lichid. Aruncați solidele. Întoarceți lichidul în cratiță și fierbeți până se reduce la 1/2 cană, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cafea Fierbinte Tare CaldăCafea Fierbinte Tare Caldă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Bateți în unt câteva bucăți odată. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
3
Între timp, pregătiți grătarul (foc mediu-mare).
4
Ungeți carnea de porc cu ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Carne De PorcCarne De Porc
5
Se presară generos cu sare și piper. Grătar până când termometrul de citire instantanee introdus în centrul registrelor de carne de porc 145 F, întorcându-se frecvent, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
6
Lăsați carnea de porc să se odihnească 5 minute (temperatura va crește până la 150 F). Feliați subțire carnea de porc în cruce.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
7
Împărțiți feliile de porc în 6 farfurii. Lingură Rutabaga
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc GătităCarne De Porc Gătită
RutabagaRutabaga
8
Puree alături.
9
Stropiți sosul peste carne de porc și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
Carne De PorcCarne De Porc
10
* Seedpods maro în formă de stea disponibile pe piețele asiatice și magazinele de alimente de specialitate și în secțiunea de condimente a unor supermarketuri.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate14
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista