Friptură De Oală În Stil Familial

Friptură De Oală În Stil Familial
Nevoie de o curs principal fără gluten și primal? Friptura de oală în stil familial ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Pentru $ 4.67 pe portie, această rețetă acoperă 43% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. O porție conține 679 calorii, 56G de proteine, și 37g de grăsime. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 5 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 5 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Mergeți la magazin și ridicați ciuperci porcini, cimbru, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. În general, această rețetă câștigă un scor minunat spoonacular de 82%. Rețete similare sunt Friptură De Oală În Stil Familial, Aragaz Lent Balsamic Oală Friptură, și Friptură De Vită Preferată În Familie.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Echipament Special: sfoară de măcelar, blender de imersie
Echipamente pe care le vei folosi
Imersiune BlenderImersiune Blender
Sfoară De BucătărieSfoară De Bucătărie
3
Preîncălziți cuptorul la 325 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Presărați carnea de vită uniform cu sarea, piperul și usturoiul granulat. Strângeți friptura cu sfoară de măcelar într-o formă uniformă. Acest lucru va ajuta friptura să păstreze o formă uniformă în timp ce se fierbe și să facă felii mai uniforme.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi GranulatUsturoi Granulat
PiperPiper
Carne De VităCarne De Vită
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De BucătărieSfoară De Bucătărie
5
Așezați ciupercile porcini într-un castron și acoperiți cu 2 căni de apă clocotită. Puneți deoparte și lăsați ciupercile să se absoarbă și să absoarbă apa timp de 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Într-un cuptor olandez mare la foc mare, adăugați untul și uleiul. Când untul face spumă, adăugați carnea de vită fermă și căutați timp de 5 până la 6 minute pe fiecare parte, inclusiv capetele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Carne De VităCarne De Vită
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
7
Scoateți pe o farfurie. În aceeași oală la foc mediu, adăugați ceapa și șalota și gătiți până abia începe să se caramelizeze, aproximativ 15 minute, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii
8
Adăugați usturoiul, țelina și morcovii și gătiți până când țelina începe să se înmoaie, cu aproximativ 5 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MorcovMorcov
țelinățelină
UsturoiUsturoi
9
Se amestecă pasta de roșii și se combină. Deglazați cu bulionul de vită și vinul, răzuind orice bucăți rumenite de jos. Aduceți la foc mic și gătiți timp de 5 minute pentru a arde alcoolul din vin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pasta De TomatePasta De Tomate
Carne De VităCarne De Vită
AlcoolAlcool
VinVin
10
Adăugați cimbru și cimbru. Se strecoară ciupercile porcini și se adaugă în oală împreună cu 1 cană de lichid porcini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
CimbruCimbru
Echipamente pe care le vei folosi
6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii
11
Adăugați carnea de vită și orice sucuri din carne de vită înapoi în oală deasupra legumelor. Acoperiți tigaia cu un capac etanș și introduceți-o în cuptor. Gatiti 45 de minute, ungeti cu sucuri de tigaie, inlocuiti capacul si gatiti inca 90 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii
12
Scoateți ușor carnea de vită și cortul cu folie de aluminiu. Aruncați pachetul de cimbru. Cu un blender de imersie, amestecați legumele până se omogenizează. Reglați condimentul cu sare și piper suplimentar, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
LegumeLegume
CondimenteCondimente
CimbruCimbru
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Imersiune BlenderImersiune Blender
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
13
Scoateți șirul de fixare, feliați bobul în bucăți de 2 inci și serviți imediat cu sosul de legume.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
BoabeBoabe
SosSos
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 5 m.
Porții6
Scor De Sănătate38
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista