Verde De Porc Gătit Lent
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați verde de porc gătit lent. Această rețetă servește 8 și costă 1,06 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 332 calorii, 26g de proteine, și 8g de grăsime pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 45 de minute. Un amestec de amidon de porumb, friptură de umăr de porc, orez și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi amidonul de porumb, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Amidon De Porumb ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este remarcabil. Încercați Pui Salsa verde gătit lent de la practic Paleo, Friptură de porc de trei zile, gătită de două ori, cu Salsa verde cu ierburi prăjite, și Carnitas De Porc Crocant (Carne De Porc Trasă Lentă Mexicană) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați morcovii într-un 5-qt. aragaz lent.
Tăiați friptura în jumătate; se pune în aragaz lent.
Adăugați fasolea, sosul enchilada și coriandrul. Se acoperă și se gătește la foc mic timp de 4-1 / 2 până la 5 ore sau până când un termometru pentru carne citește 160 <url>.
Scoateți friptura într-un platou de servire; păstrați cald.
Grăsime degresată din sucurile de gătit.
Transferați lichidul de gătit, morcovii și fasolea într-o cratiță mică. Aduceți la fierbere.
Combinați amidonul de porumb și apa până se omogenizează. Se amestecă treptat în tigaie. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati 2 minute sau pana se ingroasa.
Se servește cu carne și orez.