Cheesy Chili Dip

Cheesy Chili Dip
Reteta Dip Chili Cheesy este gata în aproximativ 15 minute și este cu siguranță un excelent fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare americană. Pentru 46 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 40 de porții cu 185 calorii, 4G de proteine, și 10g de grăsime fiecare. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Funcționează bine ca hor d ' oeuvre. Super Bowl va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați chili taco cu patru fasole, ardei iute, salsa și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Brânză De Pui Chili Dip, 5 Ingrediente Aragaz Lent Chili Brânză Dip, și Brânză Chili Mac pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron sigur pentru cuptorul cu microunde, combinați chili, salsa, ardei iute și brânză. Acoperiți și cuptorul cu microunde la foc mare timp de 3-4 minute sau până când brânza este topită, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Porumb în Stil Mexican, ScursCutie De Porumb în Stil Mexican, Scurs
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
Cuțit De Toaletă (utilizați Cu Un Adult)Cuțit De Toaletă (utilizați Cu Un Adult)
Echipamente pe care le vei folosi
Legume Din Amestec Din CaliforniaLegume Din Amestec Din California
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Se servește cu chipsuri de tortilla.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căni De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lămâie, Rupte în Bucăți Mici (aproximativ 6 Uncii)6 Căni De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lămâie, Rupte în Bucăți Mici (aproximativ 6 Uncii)

Vin recomandat: Cava, Shiraz, Grenache

Cava, Shiraz și Grenache sunt alegeri excelente pentru Chili. Aceste roșii suculente nu au prea mult tanin (important pentru alimentele picante), dar un vin spumant precum cava poate îmblânzi căldura și mai bine. Freixenet Sparkling Cordon Negro brut Cava cu un rating de 4, 2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 10 dolari pe sticlă.
Freixenet Spumant Cordon Negru Brut Cava
Freixenet Spumant Cordon Negru Brut Cava
O Cava cu un stil excepțional, proaspăt, fructat și o aromă persistentă. Este partenerul perfect pentru cea mai bună mâncare și excelent în orice moment.Amestec: 35% Macabeo·25% Xarel * lo, 40% Parellada
DificultateMediu
Gata În15 m.
Porții40
Scor De Sănătate1
Revista