Cină cu aragaz lent cu cârnați și fasole
Cina cu aragaz lent cu cârnați și fasole necesită aproximativ 4 ore și 30 de minute de la început până la sfârșit. O porție conține 418 calorii, 21g de proteine, și 24g de grăsime. Pentru $1.32 pe portie, veți obține un curs principal care servește 6. 43 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Este adus la tine de Allrecipes. Un amestec de carne de vită, sos de piper, morcovi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Supă de fasole neagră și cârnați cu aragaz lent, Slow Cooker Cajun cârnați și supă de fasole, și Supă De Aragaz Lent Cu Cârnați Și Fasole Albă.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu. Gatiti carnatul pana se rumeneste bine, 5 pana la 7 minute.
Se amestecă ceapa; gatiti si amestecati pana se rumenesc usor, inca 5-7 minute.
Scoateți cârnații și tăiați-i în bucăți de 1 1/2 inch până la 2 inch.
Se toarnă bulionul de vită, roșiile, piureul de roșii și sosul fierbinte în tigaie cu ceapa și se aduce amestecul la foc mic, răzuind orice bucăți maro de jos.
Așezați morcovii într-un aragaz lent, urmat de fasolea garbanzo și fasolea.
Aranjați bucățile de cârnați deasupra.
Se toarnă sosul din tigaie în aragazul lent.
Gatiti la foc mic timp de 4 pana la 6 ore.