Supa de anghinare cu lămâie este o fără gluten, primar și vegetarian rețetă cu 8 porții. O porție conține 242 calorii, 4G de proteine, și 21g de grăsime. Pentru $1.1 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați țelină, ceapă, morcovi și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă este plăcută de 54 de gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 15 minute. Este perfect pentru Toamna. Funcționează bine ca o supă. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor nu este atât de excelent. Rețete similare includ Supă de anghinare din Ierusalim a eucaliptului cu lămâie și șofran, Supă De Anghinare De Pui Cu Lămâie Cu Aragaz Lent, și Supă de anghinare cu salam crocant și Quinoa lămâie-pătrunjel.
Instrucțiuni
1
Topiți untul într-o cratiță la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Adăugați ceapa, țelina, morcovul și usturoiul; gatiti pana cand ceapa si usturoiul sunt translucide. Se amestecă bulionul de pui, inimile de anghinare, sarea și piperul și se fierbe 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inimi De Anghinare
Supă De Pui
Morcov
țelină
Usturoi
Piper
Ceapă
Sare
3
Transferați amestecul într-un blender și piureul până se omogenizează; întoarceți amestecul în cratiță. Strângeți o jumătate de lămâie în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Tigaie
4
Așezați cealaltă jumătate de lămâie în cratiță. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura la minim și fierbeți încă 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
5
Scoateți jumătatea de lămâie din tigaie și turnați în jumătate și jumătate; se amestecă. Continuați să fierbeți până se încălzește bine, aproximativ 10 minute.