Umplutura de castane de orez salbatic

Umplutura de castane de orez salbatic
Umplutura cu castane de orez sălbatic necesită aproximativ 1 oră și 40 de minute de la început până la sfârșit. Această garnitură are 275 de calorii , 5 g de proteine și 6 g de grăsime per porție. Pentru 1,2 USD per porție , această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 13. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și luați unt, țelină, orez și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Vă este adus de Taste of Home. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun de Ziua Recunoștinței . Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten . Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 34% , ceea ce este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Gâscă friptă cu umplutură de orez și castane sălbatice , umplutură de castane și ciuperci sălbatice și umplutură de ciuperci sălbatice, castane și cârnați .

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mare, aduceți la fiert 4 căni de apă, orez și bulion. Reduce caldura; acoperiți și fierbeți timp de 50-60 de minute sau până când orezul este fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovleci Plăcintă Medii Fiecare)Dovleci Plăcintă Medii Fiecare)
2 Linguri Frunze De Menta Proaspat Culese2 Linguri Frunze De Menta Proaspat Culese
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
Echipamente pe care le vei folosi
3 Uncii Fursecuri Cu Ghimbir, Zdrobite Fin (aproximativ 12)3 Uncii Fursecuri Cu Ghimbir, Zdrobite Fin (aproximativ 12)
2
Între timp, cu un cuțit mic ascuțit, marcați un „X” pe partea plată a fiecărei castane, având grijă să nu tăiați carnea de nucă. Într-un cuptor olandez, aduceți apa rămasă la fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CastaneCastane
2 Linguri Frunze De Menta Proaspat Culese2 Linguri Frunze De Menta Proaspat Culese
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Kosher Si Piper CrapatSare Kosher Si Piper Crapat
1/4 Cană Carne De Porc Preparată1/4 Cană Carne De Porc Preparată
3
Adăugați castane. Reveniți la fierbere; se fierbe, neacoperit, timp de 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CastaneCastane
4
Scurgeți și întoarceți castanele în tigaie; acopera si tine la cald. Cu un prosop de bucătărie sau suport pentru oală, scoateți una sau două castane o dată. Curățați și aruncați coaja exterioară și pielea interioară. Tocați grosier carnea de nucă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CastaneCastane
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
Suport Pentru OalăSuport Pentru Oală
Tasso De PorcTasso De Porc
5
Scurgeți orezul sălbatic. Într-o tigaie mare, căleți țelina și ceapa în unt până se înmoaie. Se amestecă ușor salvia, sarea, cimbru, orezul și nucile. Se pune într-un 3-qt uns. vas de copt. Acoperiți și coaceți la 325° timp de 40-50 de minute sau până când se încălzește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez SălbaticOrez Sălbatic
1 1/3 Cani De Apa De Cocos1 1/3 Cani De Apa De Cocos
1/2 Kg Cârnați De Porc Afumat, Feliați1/2 Kg Cârnați De Porc Afumat, Feliați
Sare Kosher Si Piper Negru CrapatSare Kosher Si Piper Negru Crapat
Nuci Sau Nuci Tocate, Pentru ServireNuci Sau Nuci Tocate, Pentru Servire
Măsline Verzi Cu Pimiento, Aproximativ 16 Măsline MariMăsline Verzi Cu Pimiento, Aproximativ 16 Măsline Mari
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
1 Lingurita Drojdie Uscata Cu Crestere Rapida1 Lingurita Drojdie Uscata Cu Crestere Rapida
Echipamente pe care le vei folosi
Pulpă De Miel, DezosatăPulpă De Miel, Dezosată
1 Pungă (14 Uncii) De Nucă De Cocos îndulcită1 Pungă (14 Uncii) De Nucă De Cocos îndulcită
DificultateExpert
Gata În1 h, 40 m.
Porții13
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista