Umplutura de cârnați și ierburi
Rețeta Umplutură cu cârnați și ierburi poate fi făcută în aproximativ 1 oră și 22 de minute . Această garnitură are 528 de calorii , 16 g de proteine și 24 g de grăsime per porție. Această rețetă servește 10 și costă 1,32 USD per porție. 155 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Va fi un succes la evenimentul tău de Ziua Recunoștinței . Un amestec de unt, cuburi de pâine, sare kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Vă este adus de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun cu lingura de 61% . Rețete similare includ Umplutura de cârnați și ierburi , Umplutura de cârnați și ierburi și Umplutura de cârnați și ierburi .
Instrucțiuni
Vezi cum se prepară această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 300 de grade F.
Puneți cuburile de pâine într-un singur strat pe o tavă și coaceți timp de 7 minute. Ridicați temperatura cuptorului la 350 de grade F.
Scoateți cuburile de pâine într-un castron foarte mare.
Între timp, într-o tigaie mare, se topește untul și se adaugă ceapa, țelina, merele, pătrunjelul, sare și piper.
Se calesc la foc mediu timp de 10 minute, pana cand legumele se inmoaie.
Adăugați la cuburile de pâine.
În aceeași tigaie, gătiți cârnații la foc mediu timp de aproximativ 10 minute, până se rumenesc și sunt fierți, rupând cârnații cu o furculiță în timp ce gătiți.
Adăugați la cuburi de pâine și legume.
Adăugați supa de pui și merisoarele la amestec, amestecați bine și turnați într-o tavă de copt de 9 pe 12 inchi.
Coacem 30 de minute, pana se rumenesc deasupra si fierbinte la mijloc.