Umplutura de cartofi olandezi

Umplutura de cartofi olandezi
Ai nevoie de o garnitură lacto ovo vegetariană ? Umplutura olandeză de cartofi ar putea fi o rețetă grozavă de încercat. O porție conține 310 calorii , 8 g de proteine și 14 g de grăsimi . Această rețetă servește 8 și costă 52 de cenți per porție. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun de Ziua Recunoștinței . Dacă aveți sare și piper, unt, ouă și alte câteva ingrediente la îndemână, le puteți face. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute . Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 34% , ceea ce este destul de rău. Rețete similare includ umplutura olandeză cu cartofi de pasăre , salata olandeză de cartofi din Pennsylvania și gogoși cu cartofi olandezi din Pennsylvania .

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F (175 de grade C). Pregătiți piureul de cartofi conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De Pui Dezosat, Fără Piele, Fiecare), Tăiat în Bucăți De 1 InchPiept De Pui Dezosat, Fără Piele, Fiecare), Tăiat în Bucăți De 1 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pungă De 14 Uncii Fulgi De Nucă De Cocos îndulciți1 Pungă De 14 Uncii Fulgi De Nucă De Cocos îndulciți
2
Topiți untul într-o tigaie mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Arahide Sarate Tocate Marunt1-1/2 Cani De Arahide Sarate Tocate Marunt
Echipamente pe care le vei folosi
1 Kilogram De Linguine Uscate, Fierte și Scurse1 Kilogram De Linguine Uscate, Fierte și Scurse
3
Adăugați ceapa și țelina și gătiți, amestecând până se înmoaie. Se amestecă țelina și ceapa în piureul de cartofi, apoi se amestecă ouăle. Rupeți pâinea prăjită în bucăți mici și amestecați în cartofi. Se condimentează cu sare și piper și se transferă într-o tavă de copt de 11 x 7 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Oua Fierte Tari Curatate De Coaja, Taiate Felii Si Taiate Cubulete4 Oua Fierte Tari Curatate De Coaja, Taiate Felii Si Taiate Cubulete
Piept De Pui Dezosat, Fără Piele, Fiecare), Tăiat în Bucăți De 1 InchPiept De Pui Dezosat, Fără Piele, Fiecare), Tăiat în Bucăți De 1 Inch
Ardei Gras Verde Tocat, OptionalArdei Gras Verde Tocat, Optional
Nuci Sau Nuci Tocate, Pentru ServireNuci Sau Nuci Tocate, Pentru Servire
Cheddar Ascuțit, Tăiat în Fâșii Groase De 1 InchCheddar Ascuțit, Tăiat în Fâșii Groase De 1 Inch
1/2 Kilograme Felii, Piept De Curcan Taiat Gros Sau Rotisor, Tocat1/2 Kilograme Felii, Piept De Curcan Taiat Gros Sau Rotisor, Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Pulpă De Miel, DezosatăPulpă De Miel, Dezosată
4
Coaceți 45 de minute în cuptorul preîncălzit, până se încălzește, iar blatul este auriu. Mai mult unt, sare și piper pot fi presărați deasupra, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Oua Fierte Tari Curatate De Coaja, Taiate Felii Si Taiate Cubulete4 Oua Fierte Tari Curatate De Coaja, Taiate Felii Si Taiate Cubulete
1-1/2 Cani De Arahide Sarate Tocate Marunt1-1/2 Cani De Arahide Sarate Tocate Marunt
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pungă De 14 Uncii Fulgi De Nucă De Cocos îndulciți1 Pungă De 14 Uncii Fulgi De Nucă De Cocos îndulciți
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții8
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista