Umplutura de cartofi olandezi
Ai nevoie de o garnitură lacto ovo vegetariană ? Umplutura olandeză de cartofi ar putea fi o rețetă grozavă de încercat. O porție conține 310 calorii , 8 g de proteine și 14 g de grăsimi . Această rețetă servește 8 și costă 52 de cenți per porție. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun de Ziua Recunoștinței . Dacă aveți sare și piper, unt, ouă și alte câteva ingrediente la îndemână, le puteți face. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute . Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 34% , ceea ce este destul de rău. Rețete similare includ umplutura olandeză cu cartofi de pasăre , salata olandeză de cartofi din Pennsylvania și gogoși cu cartofi olandezi din Pennsylvania .
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F (175 de grade C). Pregătiți piureul de cartofi conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Pus deoparte.
Topiți untul într-o tigaie mare la foc mediu.
Adăugați ceapa și țelina și gătiți, amestecând până se înmoaie. Se amestecă țelina și ceapa în piureul de cartofi, apoi se amestecă ouăle. Rupeți pâinea prăjită în bucăți mici și amestecați în cartofi. Se condimentează cu sare și piper și se transferă într-o tavă de copt de 11 x 7 inci.
Coaceți 45 de minute în cuptorul preîncălzit, până se încălzește, iar blatul este auriu. Mai mult unt, sare și piper pot fi presărați deasupra, dacă doriți.