Fulgi De Ovăz Data Baruri

Fulgi De Ovăz Data Baruri
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați barele de Date cu fulgi de ovăz. Această rețetă vegetariană servește 16 și costă 24 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 172 calorii. Mergeți la magazin și ridicați bicarbonat de sodiu, zahăr brun, albus de ou și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor este destul de rău. Încercați Fulgi de ovăz și bare de Date, Fulgi De Ovăz Data Baruri, și Bare de ovăz umplute cu Date pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mică, combinați datele, apa și zahărul. Gatiti si amestecati pana cand amestecul ajunge la fierbere. Reduceți căldura; se fierbe, neacoperit, timp de 5 minute sau până când amestecul este îngroșat, amestecând constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
DateDate
ZahărZahăr
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Într-un castron mare, combinați ovăzul, făina, zahărul brun, bicarbonatul de sodiu și sarea. Se amestecă untul și albusul de ou până se amestecă. Pat jumătate din amestec într-un 8-in. vas de copt pătrat acoperit cu spray de gătit. Răspândiți cu grijă cu amestecul de date. Bateți ușor amestecul de ovăz rămas peste amestecul de date.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
Zahăr BrunZahăr Brun
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
UntUnt
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
DateDate
OvăzOvăz
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
BolBol
3
Coaceți la 350 de minute timp de 20-25 de minute sau până se rumenesc ușor. Se răcește pe un suport de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
4
Tăiați în bare.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții16
Scor De Sănătate0
Revista