Date Umplute Algeriene

Date Umplute Algeriene
Datele umplute algeriene ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și vegană servește 24 și costă 62 de cenți pe porție. O porție conține 83 calorii, 1g de proteine, și 2G de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați marțipan, date medjool, zahăr pudră și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 23%. Încercați Dolma (Legume Umplute Algeriene), Dolma Dalya-Frunze De Viță De Vie Umplute Cu Roșii Și Ardei Algerieni, și Date Umplute pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați o fantă longitudinală în centru, dar nu prin fiecare dată; îndepărtați semințele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Pătrate De Brownie De Ciocolată (cumpărate Din Magazin Sau De Casă)4 Pătrate De Brownie De Ciocolată (cumpărate Din Magazin Sau De Casă)
DateDate
2
Presărați colorant alimentar peste marțipan, dacă doriți; frământați ușor de 4 până la 5 ori sau până când culoarea este încorporată în marțipan. Împărțiți amestecul de marțipan uniform între curmale; chestii în fante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cornet De Zahăr De înghețatăCornet De Zahăr De înghețată
MarțipanMarțipan
DateDate
3
Se presară cu zahăr pudră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și FeliateLa 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și Feliate
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții24
Scor De Sănătate1
Revista