Stovetop Fasole Verde Caserola

Stovetop Fasole Verde Caserola
Stovetop Green Bean caserola este un vegetarian farfurie. Această rețetă servește 10 și costă 1,07 USD pe porție. O porție conține 254 calorii, 4G de proteine, și 22g de grăsime. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este o buget prietenos rețetă pentru fanii mâncării americane. Dacă aveți cuburi de gheață, ciuperci, smântână grea și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Ziua Recunostintei va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 53 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Stovetop Fasole Verde Caserola, Kale caserola {o actualizare pe clasic Ziua Recunostintei fasole verde caserola}, și Caserola De Fasole Verde pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Pentru fasolea verde: aduceți 6 litri de apă la fiert într-o oală mare. Când apa fierbe, adăugați sarea în apă și apoi adăugați fasolea verde. Gatiti timp de 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole VerdeFasole Verde
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
3
Pregătiți o baie de gheață: umpleți un castron mare pe jumătate cu cuburi de gheață și adăugați puțină apă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gelatină Cu Aromă De Căpșuni Marca Jell-oGelatină Cu Aromă De Căpșuni Marca Jell-o
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
4
Așezați o strecurătoare în interiorul băii de gheață. Strecurătoare vă va ține de la a avea pentru a alege fasole din printre cuburi de gheață în baie de gheață. Când boabele sunt fierte, scoateți-le din apa fierbinte cu o strecurătoare și transferați-le în strecurătoare în interiorul băii de gheață. Folosiți o lingură pentru a învârti fasolea în baia de gheață, astfel încât să se răcească imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gelatină Cu Aromă De Căpșuni Marca Jell-oGelatină Cu Aromă De Căpșuni Marca Jell-o
Otet De Mere Sau Sos Iute, Pentru ServireOtet De Mere Sau Sos Iute, Pentru Servire
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
5
Se scurge și se lasă deoparte.
6
Pentru baza de ciuperci: într-o tigaie din fontă de 10 inci, topiți untul și adăugați ciupercile. Condimentează cu sare, după gust și adaugă cayenne și muștar. Se amestecă pentru a se amesteca și se fierbe până când ciupercile degajă cea mai mare parte a lichidului, 5 până la 8 minute. Folosind un tel, adăugați usturoiul și făina în ciuperci. Când toată făina a fost încorporată, adăugați bulionul de pui. Aduceți la foc mic. Gust pentru condimente. Se amestecă smântâna și smântâna și se fierbe ușor. Continuați să gătiți la foc mic până când amestecul se îngroașă, 12 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1t Pudră De Piper Alb1t Pudră De Piper Alb
Chipsuri De Butterscotch și Chipsuri De Ciocolată SemidulceChipsuri De Butterscotch și Chipsuri De Ciocolată Semidulce
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite
Ulei De Măsline Plus 3 Până La 4 LinguriUlei De Măsline Plus 3 Până La 4 Linguri
Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat SubțireCastravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
1
Se toarnă uleiul într-o tigaie medie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2
Se încălzește la 350 de grade F.
3
Într-un castron mediu, combinați făina și cayenne. Aruncați rundele de șalot în făină și scuturați excesul agitând rundele într-o strecurătoare după ce au fost făinate. Testați uleiul picurând în 1 felie de șalot. Ar trebui să înceapă să baloneze și să se prăjească treptat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline Plus 3 Până La 4 LinguriUlei De Măsline Plus 3 Până La 4 Linguri
şalotă, Rasă Sau Tocatăşalotă, Rasă Sau Tocată
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
4
Pregătiți o foaie de copt dotată cu un prosop de bucătărie. Aruncați un lot mic de șobolani în ulei și rotiți ușor uleiul în timp ce se prăjesc. Acest lucru îi va ajuta să se prăjească mai uniform pe toate părțile. Când sunt maro deschis până la mediu, îndepărtați-le cu o lingură pliată și așezați-le pe prosopul de bucătărie pentru a se răci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
şalotă, Rasă Sau Tocatăşalotă, Rasă Sau Tocată
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
5
Se presară cu o notă de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(tub Mare)(tub Mare)
6
Pentru asamblare: amestecați fasolea verde și o parte din șobolani în ciuperci. Se fierbe pe aragaz, la foc mic, până când fasolea verde devine fragedă atunci când este străpunsă cu vârful unui cuțit, 10 până la 15 minute. Când sunteți gata să serviți, acoperiți cu toate șalotele rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole VerdeFasole Verde
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
şalotă, Rasă Sau Tocatăşalotă, Rasă Sau Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
Ardei Roșu Dulci (căutați Ardei De Câmp în Formă Dreptunghiulară, Spre Deosebire De Ardei Gras Rotunzi Mici)Ardei Roșu Dulci (căutați Ardei De Câmp în Formă Dreptunghiulară, Spre Deosebire De Ardei Gras Rotunzi Mici)
DificultateExpert
Gata În53 m.
Porții10
Scor De Sănătate2
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista