Bare De Afine Caramel

Bare De Afine Caramel
Niciodată nu poți avea prea multe rețete hor d ' oeuvre, asa ca da Caramel afine baruri un try. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 11g de grăsime, și un total de 225 calorii. Această rețetă vegetariană servește 24 și costă 47 de cenți pe porție. Un amestec de zahăr, curmale, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Bare De Caramel De Afine, Bare De Caramel De Afine, și Bare De Caramel De Afine.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, combinați afinele, curmalele, nucile pecan și 2 linguri de zahăr; deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piersici, Decojite și Feliate Sau 1 Cană De Piersici Congelate, Neîndulcite, FeliatePiersici, Decojite și Feliate Sau 1 Cană De Piersici Congelate, Neîndulcite, Feliate
Decoratiuni De Desert Cu Ciocolata Si FriscaDecoratiuni De Desert Cu Ciocolata Si Frisca
DateDate
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Într-un castron mare, combinați 2 căni de făină, ovăz, zahăr brun, bicarbonat de sodiu și zahăr rămas. Se amestecă untul; puneți deoparte 1 cană pentru topping. Apăsați amestecul rămas de firimituri într-un 13-in uns. x 9-in. vas de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Despre Zahărul De CofetariDespre Zahărul De Cofetari
Sifon Crema DieteticaSifon Crema Dietetica
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Cești De Mărimea Unei Gustări PiersiciCești De Mărimea Unei Gustări Piersici
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
3
Coaceți la 350 de minute timp de 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
4
Între timp, Așezați făina rămasă într-un castron mic. Se amestecă toppingul de caramel până se omogenizează; deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă ObișnuităApă Obișnuită
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
5
Presărați amestecul de afine peste crustă; stropiți cu amestec de caramel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piersici, Decojite și Feliate Sau 1 Cană De Piersici Congelate, Neîndulcite, FeliatePiersici, Decojite și Feliate Sau 1 Cană De Piersici Congelate, Neîndulcite, Feliate
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Borcan Conserve De Zmeură Fără SemințeBorcan Conserve De Zmeură Fără Semințe
6
Se presară cu amestec de crumb rezervat.
7
Coaceți timp de 30-35 de minute sau până se rumenesc și Bulbuc. Se răcește pe un suport de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Portocale, Feliate și Tăiate în JumătatePortocale, Feliate și Tăiate în Jumătate
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
8
Tăiați în bare. A se păstra la frigider.

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Sudul poate fi asociat cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu alimentele sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Fritz Haag Brauneberger Riesling Kabinett cu un rating de 4.8 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
Fritz Haag Brauneberger Riesling Kabinett
Fritz Haag Brauneberger Riesling Kabinett
Fritz Haag merge la lungimi mari pentru a face "adevărat" Kabinett rieslings. Nu de-clasificate Spatlese, dar autentic alcool scăzut, Kabinett delicat și eteric, ca pe vremuri. Este nevoie de muncă suplimentară în podgorie, deoarece strugurii trebuie culeși devreme și cu atenție. Vinul rezultat se referă la dantelă și delicatețe. Identificați aromele și aromele de prune Mirabelle, mere galbene de moștenire, gutui, flori de primăvară și minerale. Atât de aerisit și lilting, încercați-l cu ton ahi rar, salată de pui asiatică condimentată sau un filet de porc rozmarin.
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții24
Scor De Sănătate1
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista