Pâine De Tort Cu Lămâie-Nucă De Cocos
Lemon-Coconut Pound Cake Loaf este un vegetarian desert. O porție conține 335 calorii, 4G de proteine, și 15g de grăsime. Această rețetă servește 10 și costă 44 de cenți pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 35 de minute. Dacă aveți la îndemână bicarbonat de sodiu, zahăr granulat, coajă de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor este destul de rău. Încercați Briose Cu Tort De Lămâie Cu Nucă De Cocos, Noel Pound Tort Pâine, și Tort de zahăr brun -- 9x5x3-Inch dimensiune pâine pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 32
Bateți untul la viteză medie cu un mixer electric rezistent până când este cremos. Adăugați treptat zahărul, bătând până devine ușor și pufos.
Adăugați ouă, câte 1, bătând doar până se amestecă după fiecare adăugare.
Se amestecă împreună făina, sarea și bicarbonatul de sodiu.
Se adaugă la amestecul de unt alternativ cu smântână, începând și terminând cu amestecul de făină. Bateți la viteză mică doar până când se amestecă după fiecare adăugare. Se amestecă coaja de lămâie și 1/2 cană de nucă de cocos.
Se toarnă aluatul într - o tigaie unsă și făinată de 9 x 5 inci.
Coaceți la 325 timp de 1 oră și 5 minute până la 1 oră și 10 minute sau până când o culegere lungă de lemn introdusă în centru iese curată. Se răcește în tigaie pe o grătar 10 până la 15 minute; scoateți din tigaie în grătar și răciți complet (aproximativ 1 oră).
Lingurați glazura de lămâie peste tort și presărați cu 1/2 cană de nucă de cocos rămasă.