Pâine De Tort Cu Lămâie-Nucă De Cocos

Pâine De Tort Cu Lămâie-Nucă De Cocos
Lemon-Coconut Pound Cake Loaf este un vegetarian desert. O porție conține 335 calorii, 4G de proteine, și 15g de grăsime. Această rețetă servește 10 și costă 44 de cenți pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 35 de minute. Dacă aveți la îndemână bicarbonat de sodiu, zahăr granulat, coajă de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor este destul de rău. Încercați Briose Cu Tort De Lămâie Cu Nucă De Cocos, Noel Pound Tort Pâine, și Tort de zahăr brun -- 9x5x3-Inch dimensiune pâine pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 32
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Bateți untul la viteză medie cu un mixer electric rezistent până când este cremos. Adăugați treptat zahărul, bătând până devine ușor și pufos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Stand MixerStand Mixer
3
Adăugați ouă, câte 1, bătând doar până se amestecă după fiecare adăugare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OuăOuă
4
Se amestecă împreună făina, sarea și bicarbonatul de sodiu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
5
Se adaugă la amestecul de unt alternativ cu smântână, începând și terminând cu amestecul de făină. Bateți la viteză mică doar până când se amestecă după fiecare adăugare. Se amestecă coaja de lămâie și 1/2 cană de nucă de cocos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De LămâieCoaja De Lămâie
SmântânăSmântână
Nucă De CocosNucă De Cocos
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
6
Se toarnă aluatul într - o tigaie unsă și făinată de 9 x 5 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
Pâine PanPâine Pan
7
Coaceți la 325 timp de 1 oră și 5 minute până la 1 oră și 10 minute sau până când o culegere lungă de lemn introdusă în centru iese curată. Se răcește în tigaie pe o grătar 10 până la 15 minute; scoateți din tigaie în grătar și răciți complet (aproximativ 1 oră).
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
TigaieTigaie
8
Lingurați glazura de lămâie peste tort și presărați cu 1/2 cană de nucă de cocos rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nucă De CocosNucă De Cocos
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
LămâieLămâie
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 35 m.
Porții10
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista