Niciodată nu poate avea prea multe rețete hor d ' oeuvre, asa ca da banane nuci baruri un try. Această rețetă vegetariană servește 36 și costă 23 de cenți pe porție. O porție conține 162 calorii, 2G de proteine, și 6g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 35 minute. Mergeți la magazin și ridicați cremă de brânză, zară, zahăr pentru cofetari și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Data și piuliță putere baruri, Chewy fructe și nuci Granola Baruri, și Afine Banane Nuci Coapte Fulgi De Ovăz pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o cratiță mică, aduceți untul și apa la fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Scoateți din căldură; deoparte. Într-un castron mare, bateți zaharurile, bananele, laptele de unt, ouăle și vanilia până se amestecă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal (cantitatea Depinde De Metoda De Gătit)
Felii Suplimentare De Banană, Opțional
Acoperire Cu Bomboane Albe, Opțional
(Keebler)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
3
Combinați făina și bicarbonatul de sodiu; adăugați treptat la amestecul de zahăr. Bateți în amestecul de unt până se amestecă. Se amestecă nucile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Despre Zahărul De Cofetari
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Lorann Bucătărie Profesională®
Lemn Dulce Galben și Verde
Măsline Verzi Cu Pimiento, Aproximativ 16 Măsline Mari
4
Se toarnă într-un 15-in uns. x 10-în. x 1-în. tava de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
5
Coaceți la 350 de minute timp de 18-22 de minute sau până când o scobitoare introdusă lângă centru iese curată. Se răcește pe un suport de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Aromă Limpede De Unt
Portocale, Feliate și Tăiate în Jumătate
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
6
Pentru înghețare, într-un castron mare, bateți crema de brânză și untul până când sunt ușoare și pufoase. Bate în vanilie. Adăugați treptat zahărul cofetarilor până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și Feliate
Pachete Cremă De Brânză, La Temperatura Camerei, Plus 2 Pachete (8 Uncii) De Brânză Frișcă
1 Cornet De Zahăr De înghețată
Acoperire Cu Bomboane Albe, Opțional
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)