Desert De Bezea De Vacanță
Desertul de Meringue de vacanță este un fără gluten și fără lactate desert. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 392 calorii. Această rețetă servește 2 și costă 55 de cenți pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de cremă de tartru, albus de ou, sirop de ciocolată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor este destul de rău. Încercați Desert De Bezea De Rubarbă, Ziua Îndrăgostiților bezea Desert, și Desert De Meringue De Cireșe pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați albusul de ou într-un bol mic și lăsați să stea la temperatura camerei timp de 30 de minute.
Adăugați crema de tartru, extract și sare. Bateți la viteză medie până se formează vârfuri moi. Adăugați treptat zahăr, 1 lingură la un moment dat, bătând la înălțime până când se formează vârfuri lucioase rigide și se dizolvă zahărul.
Acoperiți o foaie de copt cu hârtie pergament. Puneți amestecul de ouă în două movile pe hârtie. Folosind spatele unei linguri, construiți ușor marginile.
Coaceți la 250 de minute timp de 35 de minute. Opriți cuptorul și nu deschideți ușa; lăsați cojile să se usuce în cuptor timp de cel puțin 1 oră.
Pentru a servi, umpleți cojile cu înghețată; top fiecare cu sos de ciocolată, nucă de cocos și o cireșă.