Desert De Bezea De Vacanță

Desert De Bezea De Vacanță
Desertul de Meringue de vacanță este un fără gluten și fără lactate desert. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 392 calorii. Această rețetă servește 2 și costă 55 de cenți pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de cremă de tartru, albus de ou, sirop de ciocolată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor este destul de rău. Încercați Desert De Bezea De Rubarbă, Ziua Îndrăgostiților bezea Desert, și Desert De Meringue De Cireșe pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați albusul de ou într-un bol mic și lăsați să stea la temperatura camerei timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, OpționalTopping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Adăugați crema de tartru, extract și sare. Bateți la viteză medie până se formează vârfuri moi. Adăugați treptat zahăr, 1 lingură la un moment dat, bătând la înălțime până când se formează vârfuri lucioase rigide și se dizolvă zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crema De TartruCrema De Tartru
Cafea Fierbinte Tare CaldăCafea Fierbinte Tare Caldă
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
3
Acoperiți o foaie de copt cu hârtie pergament. Puneți amestecul de ouă în două movile pe hârtie. Folosind spatele unei linguri, construiți ușor marginile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (3,4 Uncii) Budincă Instantă De Ciocolată JELL-O1 Pachet (3,4 Uncii) Budincă Instantă De Ciocolată JELL-O
2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/4 Cană Pillsbury® Creamy Supreme® Glazură De Vanilie1 1/4 Cană Pillsbury® Creamy Supreme® Glazură De Vanilie
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
4
Coaceți la 250 de minute timp de 35 de minute. Opriți cuptorul și nu deschideți ușa; lăsați cojile să se usuce în cuptor timp de cel puțin 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingura Marsala Uscata1 Lingura Marsala Uscata
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
5
Pentru a servi, umpleți cojile cu înghețată; top fiecare cu sos de ciocolată, nucă de cocos și o cireșă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fursecuri Cu Unt De Arahide, Tocate GrosierFursecuri Cu Unt De Arahide, Tocate Grosier
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
1/3 Cană Ulei De Cocos Sau Vegetal1/3 Cană Ulei De Cocos Sau Vegetal
1 Lingura Marsala Uscata1 Lingura Marsala Uscata
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții2
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista