Varză De Bruxelles Dulce-Acrișoară Cu Slănină
Varza de Bruxelles dulce-acrișoară cu slănină ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 6 porții cu 58 calorii, 3G de proteine, și 0g de grăsime fiecare. Pentru 69 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 22 minute. Este adus la tine de retetele mele. Un amestec de oțet de vin, zahăr brun, piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 87%, ceea ce este extraordinar. Încercați Varză De Bruxelles Dulce Și Acră, Varză De Bruxelles Dulce Acră, și Varză de Bruxelles dulce și acră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați varza de Bruxelles într-o tigaie mare antiaderentă; adăugați apă pentru a acoperi. Aduceți la fierbere; reduceți căldura și fierbeți, neacoperit, 5 minute.
Se scurge; acoperiți și păstrați cald. Pune deoparte.
Gatiti slanina intr-o tigaie mare antiaderenta la foc mediu pana cand este crocanta.
Scoateți slănina din tigaie; se sfărâmă și se lasă deoparte.
Se toarnă excesul de grăsime din tigaie, rezervând orice biți maro; aruncați grăsimea.
Adăugați zahăr, oțet, sare și piper în tigaie, amestecând pentru a dizolva zahărul. Întoarceți varza de Bruxelles în tigaie și gătiți până se încălzește bine. Se amestecă slănina rezervată.