Satsuma-Violoncel
Satsuma-violoncel necesită în jurul valorii de 7 ore de la început până la sfârșit. O porție conține 1948 calorii, 6g de proteine, și 1g de grăsime. Pentru $11.89 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă din rețetele mele are 9 fani. Mergeți la magazin și ridicați portocale satsuman, zahăr, vodcă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este solid. Încercați Dolci Violoncel, Satsuma Fistic Dacquoise & Satsuma Fistic Buttercream, și Satsuma Marmeladă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Cojiți portocalele satsuma folosind un cojitor de legume, rezervând carnea pentru o altă utilizare. Răzuiți miezul alb amar din benzile de coajă portocalie și aruncați miezul.
Așezați benzi de coajă portocalie într-un ulcior mare de sticlă sau 3-qt. borcan; se toarnă vodcă peste fâșii. Acoperiți și lăsați să stea la temperatura camerei 7 până la 10 zile.
Aduceți zahărul și 5 căni de apă la fiert într-o cratiță mare la foc mediu. Reduceți căldura la minim și fierbeți, amestecând ocazional, 1 minut sau până când zahărul este dizolvat.
Se ia de pe foc; se lasă să stea 30 de minute.
Se toarnă siropul în amestecul de vodcă. Acoperiți și lăsați să stea la temperatura camerei 24 de ore.
Se toarnă amestecul printr-o strecurătoare fină cu plasă de sârmă într-un alt ulcior, aruncând benzi de coajă portocalie.
Se toarnă în sticle sigilabile sau borcane de zidărie. Sigilați și răciți cu 4 ore înainte de servire. A se păstra la frigider până la 1 lună.
* 15 minneola tangelos poate fi înlocuită.
3 Satsuma-Cocktail-Uri Violoncel. Explozia de citrice din sud a acestui lichior de casă oferă o întorsătură festivă preferatelor cocktailurilor. (Fiecare rețetă produce 4 până la 6 porții.)
Se amestecă 1 cană Satsuma-violoncel, 1/2 cană whisky, 4 liniuțe Angostura bitters și 4 liniuțe Peychaud ' s bitters într-un ulcior. Se amestecă 2 căni fiecare gheață și sifon club.
Rozmarin-Satsuma Julep: Încurcă 1 Lingură. frunze proaspete de rozmarin cu 1 cană Satsuma-violoncel.
Lăsați să stea 5 minute. Se strecoară într-un ulcior. Se amestecă 2 căni fiecare gheață și sifon club.
Busuioc-Satsuma Julep: încurcă 1/4 cană frunze de busuioc cu 1 lingură. zahăr.
Adăugați 1 cană Satsuma-violoncel.
Lăsați să stea 5 minute. Se strecoară într-un ulcior. Se amestecă 2 căni fiecare gheață și sifon club.