Satsuma-Violoncel

Satsuma-Violoncel
Satsuma-violoncel necesită în jurul valorii de 7 ore de la început până la sfârșit. O porție conține 1948 calorii, 6g de proteine, și 1g de grăsime. Pentru $11.89 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă din rețetele mele are 9 fani. Mergeți la magazin și ridicați portocale satsuman, zahăr, vodcă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este solid. Încercați Dolci Violoncel, Satsuma Fistic Dacquoise & Satsuma Fistic Buttercream, și Satsuma Marmeladă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Cojiți portocalele satsuma folosind un cojitor de legume, rezervând carnea pentru o altă utilizare. Răzuiți miezul alb amar din benzile de coajă portocalie și aruncați miezul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
LegumeLegume
PortocaliuPortocaliu
Echipamente pe care le vei folosi
PeelerPeeler
2
Așezați benzi de coajă portocalie într-un ulcior mare de sticlă sau 3-qt. borcan; se toarnă vodcă peste fâșii. Acoperiți și lăsați să stea la temperatura camerei 7 până la 10 zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
Bețișoare De Gustări Din Carne Cu Aromă De PepperoniBețișoare De Gustări Din Carne Cu Aromă De Pepperoni
3
Aduceți zahărul și 5 căni de apă la fiert într-o cratiță mare la foc mediu. Reduceți căldura la minim și fierbeți, amestecând ocazional, 1 minut sau până când zahărul este dizolvat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
4
Se ia de pe foc; se lasă să stea 30 de minute.
5
Se toarnă siropul în amestecul de vodcă. Acoperiți și lăsați să stea la temperatura camerei 24 de ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SiropSirop
Bețișoare De Gustări Din Carne Cu Aromă De PepperoniBețișoare De Gustări Din Carne Cu Aromă De Pepperoni
6
Se toarnă amestecul printr-o strecurătoare fină cu plasă de sârmă într-un alt ulcior, aruncând benzi de coajă portocalie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
Echipamente pe care le vei folosi
SitaSita
7
Se toarnă în sticle sigilabile sau borcane de zidărie. Sigilați și răciți cu 4 ore înainte de servire. A se păstra la frigider până la 1 lună.
Echipamente pe care le vei folosi
Conserve BorcanConserve Borcan
8
* 15 minneola tangelos poate fi înlocuită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TangeloTangelo
9
3 Satsuma-Cocktail-Uri Violoncel. Explozia de citrice din sud a acestui lichior de casă oferă o întorsătură festivă preferatelor cocktailurilor. (Fiecare rețetă produce 4 până la 6 porții.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
LichiorLichior
1
Se amestecă 1 cană Satsuma-violoncel, 1/2 cană whisky, 4 liniuțe Angostura bitters și 4 liniuțe Peychaud ' s bitters într-un ulcior. Se amestecă 2 căni fiecare gheață și sifon club.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BitterBitter
Apă SpumantăApă Spumantă
WhiskyWhisky
GheațăGheață
2
Rozmarin-Satsuma Julep: Încurcă 1 Lingură. frunze proaspete de rozmarin cu 1 cană Satsuma-violoncel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RozmarinRozmarin
3
Lăsați să stea 5 minute. Se strecoară într-un ulcior. Se amestecă 2 căni fiecare gheață și sifon club.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă SpumantăApă Spumantă
GheațăGheață
4
Busuioc-Satsuma Julep: încurcă 1/4 cană frunze de busuioc cu 1 lingură. zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Busuioc ProaspătBusuioc Proaspăt
BusuiocBusuioc
ZahărZahăr
5
Adăugați 1 cană Satsuma-violoncel.
6
Lăsați să stea 5 minute. Se strecoară într-un ulcior. Se amestecă 2 căni fiecare gheață și sifon club.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă SpumantăApă Spumantă
GheațăGheață
DificultateExpert
Gata În7 hrs
Porții4
Scor De Sănătate11
Revista