Tartinat picant cu muștar

Tartinat picant cu muștar
Tartina de muștar picant este o rețetă de sud care servește 8. Acest condiment are 61 de calorii , 1 g de proteine și 6 g de grăsime per porție. Pentru 17 cenți per porție , această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar puțini oameni au făcut această rețetă și aș spune că s-a potrivit. Un amestec de unt, sare de usturoi, sos de piper și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute . Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten și lacto ovo vegetariană . Vă este adus de Taste of Home. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 8% . Acest scor este îmbunătățibil. Sandvișurile de pui de țară cu tartina de arțar și muștar , Sandvișurile de cheddar cu murături rapide și tartina de miere și muștar și Salata de pui cu crustă de covrigi cu miere și muștar cu dressing picant de muștar cu miere sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, combinați toate ingredientele până la omogenizare.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pungă (14 Uncii) De Nucă De Cocos îndulcită1 Pungă (14 Uncii) De Nucă De Cocos îndulcită
2
Serviți cu hot-dogs, legume, hamburgeri, pui sau friptură. A se păstra la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 4 Frunze De BusuiocLa 4 Frunze De Busuioc
Ceapa, Taiata In Jumatate Si Taiata Felii Subtiri De La Radacina Pana La VarfCeapa, Taiata In Jumatate Si Taiata Felii Subtiri De La Radacina Pana La Varf
Cutie) Ardei Iute Verde TocatCutie) Ardei Iute Verde Tocat
Mușchiu De Sus, Tăiat împotriva Bobului în Opt Fâșii Sau Degete De 1/8 InchMușchiu De Sus, Tăiat împotriva Bobului în Opt Fâșii Sau Degete De 1/8 Inch

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Dip funcționează foarte bine cu vinul spumant și spumantul rozé. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV ONEHOPE Brut. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 20 de dolari.
NV ONEHOPE Brut
NV ONEHOPE Brut
Vinul spumant ONEHOPE California Brut Champagne are o culoare deschisă și prezintă arome de măr verde proaspăt și nectarină, cu o notă de pâine proaspătă coaptă. Fructele proaspete crocante, interesante care amintesc de piersici suculente, fructe de pădure dulci și pere rămân în farfurie, terminând cu bule cremoase și răcoritoare. Acest vin spumant Brut poate fi asociat cu aperitive, fructe de mare, sushi, precum și cu o gamă largă de deserturi și brânzeturi.
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții8
Scor De Sănătate0
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareCondimentDipRăspândire
Revista