Biscuit Apple Cobbler

Biscuit Apple Cobbler
Biscuit Apple Cobbler ar putea fi doar rețeta de sud pe care o căutați. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2 g de proteine , 7 g de grăsimi și un total de 239 de calorii . Pentru 64 de cenți per porție , această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și aș spune că a fost perfectă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute . Dacă ai la îndemână topping și mentă, biscuiți fulgi cu zară, scorțișoară măcinată și alte câteva ingrediente, îl poți face. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără lactate . Vă este adus de Taste of Home. Cu un scor de 28% , acest fel de mâncare este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Cizmaș de biscuiți cu oțet de mere , Cizmar de biscuiți cu mere și afine și Cizmar de biscuiți cu mere rămase .

Instrucțiuni

1
Puneți umplutura de plăcintă într-un 9-in neuns. farfurie de plăcintă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Batut Si Menta, OptionalTopping Batut Si Menta, Optional
2
Stropiți cu scorțișoară. Separați fiecare biscuit în trei straturi și aranjați peste mere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Batut Si Menta, OptionalTopping Batut Si Menta, Optional
Arahide Prăjite, îndepărtate CoajaArahide Prăjite, îndepărtate Coaja
Pentru Conservare,Pentru Conservare,
3
Coaceți la 400° timp de 12-14 minute sau până când biscuiții se rumenesc. Acoperiți cu topping bătut și mentă dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
32 De Fursecuri Cu Ghimbir, Zdrobite (aproximativ 1-1/2 Cani)32 De Fursecuri Cu Ghimbir, Zdrobite (aproximativ 1-1/2 Cani)
Arahide Prăjite, îndepărtate CoajaArahide Prăjite, îndepărtate Coaja
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Echipamente pe care le vei folosi
1/3 Cană De Ulei Vegetal Pur Crisco®1/3 Cană De Ulei Vegetal Pur Crisco®

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Riesling, vin spumant și Zinfandel sunt alegerile mele de top pentru Southern. În general, există câteva reguli care te vor ajuta să asortezi vinul cu mâncarea din sud. Riesling-ul sau vinul alb spumant, prietenos cu mâncarea, se potrivesc cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este grozav cu preparate la grătar. Un vin pe care l-ați putea încerca este Ste Chapelle Special Harvest Riesling. Are 5 stele din 5 și o sticlă costă aproximativ 15 dolari.
Ste Chapelle Special Harvest Riesling
Ste Chapelle Special Harvest Riesling
Aromele de piersici proaspete feliate, caise și citrice lasă loc aromelor de miere, piersici și coajă de portocală. Vinul este dulce, dar bine echilibrat, cu aciditate crocantă și un final lung de miere și fructe.
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții6
Scor De Sănătate2
Bucătăriide sud
Revista