Plăcinta păstorului rapid

Plăcinta păstorului rapid
Speedy Shepherd ' s Pie ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 638 calorii, 38g de proteine, și 42G de grăsime. Pentru $2.06 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei scoțiene. Un amestec de cartofi, apă, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este destul de bun. Încercați Plăcinta păstorului rapid, Paleo Shepherd ' s Pie, și Plăcintă cremoasă de păstor de curcan (alias resturi de Ziua Recunoștinței plăcintă de păstor!) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți broilerul. Într-o tigaie mare rezistentă la cuptor, gătiți carnea de vită, ceapa și usturoiul la foc mediu până când carnea de vită nu mai este roz, rupând carnea de vită în crumble; scurgere. Se amestecă apă și condimente taco; se încălzește. Se amestecă 1 cană de brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Porumb Zdrobite, împărțiteChipsuri De Porumb Zdrobite, împărțite
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Din Cereale Integrale, Pentru ServireRulouri Din Cereale Integrale, Pentru Servire
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2
Se ia de pe foc.
3
Într-un castron, amestecați piureul de cartofi și brânza rămasă; se întinde peste amestecul de vită. Se fierbe 4-6 in. de la căldură 5-6 minute sau până când partea de sus este maro auriu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate21
Bucătăriieuropeanirlandez
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista