Curcan Cu Citrice Și Ierburi Prăjite
Citrice prăjită & Herb Turcia ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție conține 444 calorii, 62g de proteine, și 19g de grăsime. Această rețetă servește 16 și costă 1,33 USD pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de unt, salvie, curcan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este bun. Încercați Curcan Prăjit Cu Ierburi Cu Glazură De Citrice, Pasărea este cuvântul: piept de curcan prăjit cu citrice și ierburi, și Curcan prăjit cu ierburi și sos cu sos de afine citrice pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați untul și condimentul Italian. Cu degetele, slăbiți cu atenție pielea de pe pieptul de curcan; frecați jumătate din unt sub piele. Frecați amestecul rămas peste piele. Frecați cavitatea cu sare și piper și umpleți cu ceapă, lămâie, portocală, rozmarin și salvie. Puneți aripile sub curcan; legați copanele împreună.
Așezați pieptul în sus pe un raft într-o tigaie.
Se toarnă 2 căni de bulion în tigaie.
Coaceți la 325 de ore pentru 2-3/4 până la 3-1/4 sau până când un termometru citește 180 de ore, ungând ocazional cu picături de tigaie. Acoperiți ușor cu folie dacă curcanul se rumeneste prea repede. Acoperiți și lăsați să stea 20 de minute înainte de a sculpta.
Se toarnă picături într-o cratiță mică; grăsime degresată.
Combinați făina și bulionul rămas până se omogenizează; bateți în tigaie. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati 2 minute sau pana se ingroasa.
Aruncați ceapa, lămâia, portocala și ierburile din curcan; transferați curcanul într-un platou de servire.
Încingeți platoul cu citrice suplimentare și crenguțe de ierburi, dacă doriți.