Curcan Savuros La Grătar
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați curcanul sărat la grătar. Această rețetă face 12 porții cu 597 calorii, 70g de proteine, și 34G de grăsime fiecare. Pentru $1.49 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați unt, sos Worcestershire, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este bun. Încercați Sandwich De Curcan Savuros, Curcan Prăjit Savuros, și Piept De Curcan Savuros pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Scoateți măruntaiele din curcan (aruncați sau salvați pentru o altă utilizare). Folosind clești cu mâner lung, umeziți un prosop de hârtie cu ulei de gătit și acoperiți ușor grătarul. Pregătiți grătarul pentru căldură indirectă, folosind o tavă de picurare. Deschideri de curcan pentru frigarui; legați copanele împreună.
Puneți curcanul peste tigaia de picurare; grătar, acoperit, la foc mediu indirect timp de 1 oră.
Între timp, într-o cratiță mică, combinați ingredientele rămase. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; se fierbe timp de 10 minute, amestecând ocazional.
Se ia de pe foc. Puneți deoparte 2/3 cană pentru servire.
Curcan la grătar cu 1-2 ore mai mult sau până când un termometru citește 180 km, ungându-se frecvent cu sosul rămas. Acoperiți și lăsați să stea 15 minute înainte de a sculpta.
Se servește cu sos rezervat.