Turcia Piccata
Turcia Piccata ar putea fi doar garnitura pe care il cautati. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 13g de proteine, 23g de grăsime, și un total de 627 calorii. Pentru $1.08 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați firimituri de pâine, lapte, crenguțe de pătrunjel și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor este destul de rău. Încercați Turcia Piccata, Turcia Piccata, și Turcia Piccata pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți ouăle cu lapte într-un vas superficial până se omogenizează bine.
Așezați firimiturile de pâine pe hârtie cerată. Înmuiați cotletele în amestec de ouă, apoi în firimituri, acoperind ambele părți.
Topiți untul, după cum este necesar, într-un 12-in. tigaie la foc mediu mare. Cotlete maro, patru până la șase la un moment dat, pe ambele părți.
Scoateți pe o farfurie; păstrați cald.
Reduceți căldura la minim. Strângeți sucul de 1 lămâie (aproximativ 1/4 cană) în picături de tigaie în tigaie; se amestecă în apă, bulion și sare până se amestecă bine. Răzuiți bucăți maro din partea de jos. Întoarceți curcanul în tigaie; acoperiți și fierbeți 15 minute.
Tăiați subțire lămâia rămasă. Pentru a servi, aranjați cotletele pe un platou cald mare și garnisiți cu felii de lămâie.
Se toarnă sosul rămas peste cotlete; se presară pătrunjel.