Pâine De Portocale Cu Afine

Pâine De Portocale Cu Afine
Blueberry Orange pâine ar putea fi doar pâinea pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 8g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 404 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru 67 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați margarină, sare, suc de portocale și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 41%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Pâine De Portocale Cu Afine, Pâine Portocalie-Afine, și Pâine Cu Afine Portocalii.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți ușor fundul unei tigaie de pâine de 5x9 inch.
Echipamente pe care le vei folosi
Pâine PanPâine Pan
CuptorCuptor
2
Într-un castron mare combinați făina, zahărul brun, praful de copt, sarea, untul, oul, coaja de portocală, laptele și sucul de portocale. Bateți la viteză mică până când se umezește. Apoi bateți la viteză medie timp de 2 minute. Îndoiți afinele și întindeți-le în tigaia pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
Suc De PortocaleSuc De Portocale
AfineAfine
Zahăr BrunZahăr Brun
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
UntUnt
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
LapteLapte
SareSare
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
TigaieTigaie
3
Coaceți la 350 de grade F (175 de grade C) timp de 60 până la 70 de minute sau până când o scobitoare înfiptă în centrul pâinii iese curată. Se răcește în tigaie timp de 10 minute, apoi se inversează pe o grătar pentru a se răci complet înainte de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
TigaieTigaie
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncarePâine
Revista