Budincă De Pâine Cu Pere

Budincă De Pâine Cu Pere
Budinca de pâine cu pere este o vegetarian rețetă cu 12 porții. Pentru $1.07 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 643 calorii, 15g de proteine, și 30g de grăsime. 15 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Un amestec de pâine artizanală, zahăr brun, smântână grea și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta funcționează cel mai bine ca un desert, și se face în aproximativ 55 minute. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 50%. Încercați Plăcintă Cu Pere Cu Budincă De Pâine, Budincă De Pâine Cu Pere, și Budincă De Pâine Cu Pere De Dovleac pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (200 de grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Într-un castron mediu, amestecați împreună zahărul brun, 1/4 cană zahăr alb, făină, scorțișoară și sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifon Crema DieteticaSifon Crema Dietetica
Colorant Alimentar Red Velvet (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum DorițiColorant Alimentar Red Velvet (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum Doriți
Poate Dieta SifonPoate Dieta Sifon
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
3
Se amestecă untul și 1 lingură de vanilie doar până când amestecul seamănă cu firimituri grosiere. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Acoperire Cu Bomboane Albe, OpționalAcoperire Cu Bomboane Albe, Opțional
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
4
Într-un castron separat, amestecați ouăle, 1 cană de zahăr alb, jumătate și jumătate, 1 linguriță de vanilie, coniac de pere și sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar Red Velvet (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum DorițiColorant Alimentar Red Velvet (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum Doriți
Acoperire Cu Bomboane Albe, OpționalAcoperire Cu Bomboane Albe, Opțional
2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate
2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
4 Lingurite Nuci Tocate4 Lingurite Nuci Tocate
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
5
Căptușiți fundul unui vas de copt de 9x13 inch cu un strat de pâine. Sus cu un strat de pere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Concentrat De Limonadă Dezghețat, împărțitConcentrat De Limonadă Dezghețat, împărțit
4 Lingurite Nuci Tocate4 Lingurite Nuci Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
6
Se toarnă aproximativ 1/4 din cremă peste straturi urmate de aproximativ 1/3 din smântâna grea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
1 Gumă Mare Portocalie1 Gumă Mare Portocalie
7
Se presară cu o parte din toppingul de firimituri. Repetați straturile până când nu mai aveți ingrediente, terminând cu toppingul de firimituri deasupra. Apăsați straturile după cum este necesar pentru a le ajuta să absoarbă lichidul. Acoperiți tigaia cu hârtie pergament, apoi sigilați cu folie de aluminiu.
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/4 Cană Pillsbury® Creamy Supreme® Glazură De Vanilie1 1/4 Cană Pillsbury® Creamy Supreme® Glazură De Vanilie
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
8
Așezați o altă tigaie deasupra sau două farfurii pentru a nu se umfla în timp ce se coace.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
9
Așezați budinca pe o tigaie mai mare sau o foaie de prăjituri cu părțile laterale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cană De Unt De Arahide Extra Crocant JIF®1 1/2 Cană De Unt De Arahide Extra Crocant JIF®
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
10
Se toarnă apă clocotită în tigaia de jos până când este plină pe jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
11
Coaceți timp de 10 minute în cuptorul preîncălzit, apoi reduceți temperatura cuptorului la 350 grade F (175 grade C) și continuați să coaceți timp de 25 de minute. Budinca se face atunci când un cuțit introdus în centru iese curat.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
DificultateExpert
Gata În55 m.
Porții12
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncarePâine
Revista