Crupe De Mic Dejun

Crupe De Mic Dejun
Micul dejun necesită aproximativ 30 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 4. Pentru 30 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 227 calorii, 7g de proteine, și 8g de grăsime per portie. Multor oameni le-a plăcut cu adevărat această masă de dimineață. 101 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. Mergeți la magazin și ridicați brânză Cheddar ascuțită, apă, grâu hominy și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor este destul de rău. Încercați Micul Dejun Fleac Crupe, Grits-and-Greens micul dejun se coace, și Cremă Dulce Pentru Micul Dejun pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți apa și sarea la fiert într-o cratiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Bateți în grâu și continuați să bateți timp de 1 minut. Când amestecul se fierbe din nou, întoarceți focul la minim. Amestecați frecvent, gătiți timp de 10 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrupeCrupe
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
3
Scoateți grăsimile de pe foc și adăugați piper, unt și brânză; se amestecă bine. Se amestecă până se topește untul și brânza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
CrupeCrupe

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Sudul funcționează foarte bine cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu alimentele sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Ai putea încerca Purple Star Ancient Lakes Riesling. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 12 dolari pe sticlă.
Violet Stele Lacuri Antice Riesling
Violet Stele Lacuri Antice Riesling
Arome de caise și piersici albe transporta prin cerul gurii mijlocul dulce cu arome de caise uscate, fructe de piatră și miere. Echilibrat pe finisaj cu aciditate naturală.
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate7
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de dimineataMic dejun
Revista